4 tips: Sådan får du en bedre rente i banken

Hvis der kommer maling på rosetten eller håndtaget, kan du tørre malingen af, mens den stadig er våd. Herefter skal du lægge et budget, så du har et godt overblik over dine faste og løse udgifter sam dine indtægter. kan samles eller indfries. Start med at afmontere rosetter og dørhåndtag. Brug en børste, en tør klud og evt. Det vil sige, at du på forhånd har lavet et budget, der balancerer med den indtægt, du får hver måned. 4 tips: Sådan får du en bedre rente i banken. Spørg din bank Når du kender konkurrenternes priser og har konkrete tilbud fra dem på hånden, skal du tage kontakt til din bank. Derved undgår du at dryppe på gulvet - og du kan også køre malerrullen helt ned i bunden af døre uden at skulle frygte at ramme gulvet.

Den konkurrerende bank vil i løbet af nogle dage lave et tilbud til dig, som næsten helt sikkert vil overgå dine nuværende forhold. Få styr på, hvad du betaler i rente og afdrag på de enkelte lån, og lav en liste over disse. Hvis vi får skruet lidt på vores rentesatser, kan vi få afbetalt mest muligt på selve gælden. . Men Inden du beder om en rentenedsættelse, så er det vigtigt, at du gør dit hjemmearbejde grundigt. Skift bank, hvis nødvendigt Når du gjort alt dit forarbejde og vist din bankrådgiver, at du kan få bedre rentesatser andetsteds, er det op til din bank at overgå disse priser. Bliv ved med at vedligeholde det gode forhold til din bank ved ikke at trække over på kontoen. Her kan det også være en fordel at betragte et udvalg af banker, der måske ikke lige befinder sig i dit nærområde. Det er nemlig vigtigt, at dørens overflade bliver ru, så malingen kan binde på den ellers glatte overflade. På denne måde skaber du de bedste forudsætninger for dig selv, når du vil forhandle en bedre pris i din bank. Husk at medbringe alle relevante papirer såsom årsopgørelser, lønsedler og budget. Overholder du alle de aftaler, I har, og ikke jævnligt overtrækker din konto, kan det være en fordel for din rente. Mange af os forsøger ikke at få ændret renteudgifterne til vores fordel, da vi fejlagtigt tror, at priserne ligger fast. Dem skal du tage direkte kontakt til og spørge, hvad de kan tilbyde dig. Fortæl den konkurrerende bank, at du vil sammenligne deres tilbud med en tredje banks tilbud. Kan din din bank ikke matche eller overgå konkurrenternes renter og vilkår, er der ingen skam i at skifte bank. 4 tips: Sådan får du en bedre rente i banken. Hold jævnligt øje med, hvordan rentesatserne på dine lån udvikler sig, så du kan reagere, hvis priserne stiger. Hold i det hele taget dit pengeinstitut informeret om de ændringer, der sker i din økonomi. Du finder langt de fleste af dine faste udgifter på dine kontoudtog for det seneste år – og disse oplysninger kan du trække direkte i din Netbank. Sådan viser du overfor din bank, at du er ansvarlig og tænker langsigtet ved at spare op. Skab dig et overblik over, hvilke lån du har – både i banken og andre steder. Det kan du gøre enten telefonisk eller via e-mail. Dørens overflade bliver mest jævn og pæn, hvis du fjerner håndtagene - og samtidig undgår du at få maling på håndtagene. Herefter udvælger du nogle af de forskellige pengeinstitutter, som tilbyder de bedste lånebetingelser. For lettere at få et overblik, findes der et hav af online portaler, hvor du nemt og overskueligt kan sammenligne de forskellige bankers priser med hinanden. Vi anvendte en velourrulle, som giver en jævn overfade uden striber, som fx pensler efterlader. Husk at børste eller støvsuge døren inden sidste lag maling.

4 tips: sådan undgår du utætte vandrør -

. GODT TIP: Hold fast Har du forhandlet dig til billigere aftaler i banken, så fortsæt med at følge din økonomi tæt. Samtidig minimeres omkostningerne til renter og gebyrer. Har du desuden optaget et boliglån, bør du ligeledes overveje, om det kan være en fordel at lægge dette ind i dit realkreditlån for at spare penge. Men faktisk kan du i de fleste tilfælde nedbringe de dyre lånerenter forholdsvist nemt. Nu er din bankrådgiver nemlig maksimalt presset til at finde det bedste tilbud, han har mulighed for at give dig, så han ikke mister dig som kunde. Sig til dem, at du har på fornemmelsen, at din nuværende bank er for dyr for dig, og at du derfor gerne vil skifte. Men der kan være rigtig mange penge at spare i det lange løb.

4 TIPS: Sådan forbedrer du din kreditværdighed |

. Fortæl dog ikke om det tilbud, du har fået. Du bør undersøge, hvilke priser konkurrerende pengeinstitutter udbyder de forskellige lån til.

Sådan får du en 4-dages arbejdsuge | Rindbo & Co.

. to gange, hvis døren er meget beskidt, fx hvis den har stået længe på et loft eller i et skur. Hvis du efterfølgende skal have et fysisk møde med banken, er det vigtigt, at du møder velforberedt op og viser, at du har fuldstændig styr på din økonomiske situation. Også selvom du måske ikke umiddelbart har de bedste kort på hånden rent økonomisk. Få 3 tilbud på kviklån. I det daglige er det måske bare en post på vores budgetkonto. Husk på, at bankrådgiverens mål er at tjene penge til banken – han virker venlig, men det er op til dig, at forhandle dig til den rigtige udlånsrente. Vær især opmærksom på, om du har små forbrugslån, der evt. Den gode bankrelation Din nuværende rentesats i banken kan være betinget af den relation og historik, du har med banken. Alternativer til banklån. Skab et godt udgangspunkt Før du går i banken, er du nødt til at kende din økonomi så godt som muligt. Det er bedst helt at fjerne dørhåndtagene, men hvis du ikke vil skrue dem af, er det fortsat bedst også at bruge malerrullen omkring dørgrebet, da det giver et mere ensartet udsende end en pensel gør

Kommentarer