Anmeldelse af Jyske Bank

Vi benytter databehandlere til fx teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Adgangen kan være begrænset af hensyn til andre personers rettigheder, som følge af forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder. Anmeldelse af Jyske Bank. Retsgrundlaget for behandlingerne er således aftalen med dig. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem deres certificering under EU-U.S.

Forsikring mod indbrud i netbank og mobilbank

. Retsgrundlaget er Contour Design’s og kundens legitime interesse i salget/købet af varer samt for at overholde lovkrav. Retsgrundlaget kan være i aftalen med dig som kunde, vores legitime interesse i at forsvare os mod et retskrav eller gøre et retskrav gældende, og/eller pligter efter lovgivningen. I den forbindelse behandler vi din e-mail adresse.

helbredsoplysninger som du har afgivet via kontaktformularen slettes på et tidligere tidspunkt såfremt du tilbagekalder dit samtykke. Kontaktoplysningerne er anført under pkt. der kan være interessant for dig. at kunne sende målrettet markedsføring på produkter mv. Formålet med behandlingen er at bruge e-mail adressen til at give dig adgang til Medieportalen, således at du kan tilgå markedsføringsmateriale. Dette drejer sig typisk om navn, virksomhedsadresse, telefonnummer og e-mail. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Kontakten er uforpligtende og fortrolig.Læs mere om vores løsninger, og se hvordan, I kan hjælpe jeres kunder og styrke jeres egen forretning. Retsgrundlaget er dit samtykke.

LES DANOIS - NYHEDER -

. Du kan også gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata til markedsføringsformål. tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer mv. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Retsgrundlaget er dit udtrykkelige samtykke. Vi træder til, når jeres kunde ikke kan stille tilstrækkelig sikkerhed eller mangler egenkapital.Vi hjælper ved at stille en kaution for jeres eget udlån eller ved at låne direkte til jeres kunde. Vi gemmer oplysninger om din framelding, så længe vi i medfør af lovgivningen skal kunne dokumentere dette. Du kan bede om kopi af disse persondata.

Lokale Nyheder - Globus Guld

. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, herunder sikret, at de er underlagt fortrolighed. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en konkret finansiering. Hvis du har afgivet helbredsoplysninger i forbindelse med kontakt til os via hjemmesiden er behandlingen af disse oplysninger baseret på dit udtrykkelige samtykke. Vi kan profilere dig på baggrund af dine oplysninger, og evt. Formålet er kundeservice, besvare forespørgsler, håndtering af klager mv. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. Brugeranmeldelsen bliver slettet før produktet udgår hvis du tilbagekalder dit samtykke til behandlingen. persondata om dig, som du afgiver ved henvendelse. I så fald vil dit navn, e-mail, telefonnummer og specifikke leveringsønsker kunne videregives til forhandleren samt en eller flere transportører, der forestår den fysiske levering. De bedste grunde til at samle dine lån. Formålet, er at levere de produkter, du har bestilt til udlån og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, samt administrere udlånet eller formidle din anmodning om udlån til den relevante forhandler der forestår udlånet. Det kan være, når du f.eks. Formålet med behandlingen er at offentliggøre din anmeldelse af vores produkt til brug for markedsføring på vores hjemmeside. Formålet med behandlingen er at behandle ordre fra vores kunder, sende bestilte varer til kundens varehus. Du kan læse mere om cookies nedenfor.. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du gøre det ved at kontakte os via e-mail på [email protected] Vi indsamler også cookies. Formålet er at kunne levere tilbud, målrettet markedsføring, information og servicemails til dig

Kommentarer