Barnedåben: 5 gode råd til finansiering – Sådan får du en god fest

Læs testen af rejsesenge herBabybjörn rejseseng, kr. Den fås i flere fine farver.

Har dit voksne barn brudt med dig? 6 råd til at …

. Babytæppe med barnets navn, fødselsdag, vægt og højde, kr. Hvor skal jeg så kigge hen, når jeg først har besluttet mig?. De små hænder er begyndt at dannes i form af små luffer. Fut futBRIO togbanen er et hit hos de fleste børn og kan gå i arv.Brio togbane, kr. Andersens bedste eventyr kr. På den måde kan du måske nemmere forestille dig, hvordan det lille liv vokser i din mave. Hvordan kan jeg låne i dag?. Inspirerende sangbogFlot illustreret sangbog med mange af de kendte klassikere.Den store åh abe sangbog, kr. Økologi til gummerne der klør Fransk prisvindende sansestimulerende legetøj. Barnedåben: 5 gode råd til finansiering – Sådan får du en god fest. Rejseseng - bedst i testEn lækker og let rejseseng der gør det nemt for den lille familie at komme på besøg og rejse på ferie. MotorikmagiGenial gave til dem der gerne vil have mere kreativitet, bevægelse og nærvær ind i familien.MotorikMagi fra bObles fra kr. Specielt din stemme ligger dit lille barn og lytter til. Her er gaveideer til dig, der skal holde barnedåb eller navngivningsfest, og til dig der er inviteret til en. Gå tur med dukke eller bamseDukkevognen i rød er en klassiker, de fleste børn vil elske.Micki dukkevogn, kr. Hvis ikke du mærker den endnu, skal du kontakte din jordemoder. Babys størrelse bliver gennemgået uge for uge og sammenlignet med forskellige frø, frugter og grøntsager. trimester og din lille baby er nu så stor, at din jordemoder vil kunne komme med et skøn på, hvor meget den vejer. Gode historier hele barndommenBørnefamilien læser godnathistorier hver dag hele barndommen igennem.Gyldendals store godnatbog for de små, kr. Et trofast vogter, som spreder sit lys på væggen.Natlampe fra Roommate kr. Hold styr på legetøjetBørnefamiliens bedste ven – smart opbevaring kombineret med legetæppe.PlayGo legetæppe og opbevaring, kr. Barnedåben: 5 gode råd til finansiering – Sådan får du en god fest. Du er måske slet ikke klar over, at du er gravid eller måske har du lige fundet ud af det. Værd at vide om kreditkort. Du vil gerne forære noget personligt eller noget brugbart til den lille nye verdensborger. Prisvindende gåvogn med masser af udfordringerGåvognen er en klassiker fra BRIO, der hjælper, når barnet skal lære at gå.Gåvogn fra BRIO, kr. trimester og dit lille barn er tæt på at være færdigudviklet. Et minde for livetForær et meget personligt babytæppe, med broderet navn, fødselsdato, vægt og højde.

Køb baby udstyr, legetøj, baby tøj og baby …

. Legemåtte med talEn legemåtte kan bruges de første mange år og med denne her kan I lave hinkerude og lære tal, når barnet bliver større.Legemåtte med tal, kr.

Køb baby udstyr, legetøj, baby tøj og baby tilbehør …

. Bygge med bogstaverLækre byggeklodser med Æ, Ø og Å kan bruges af børn i alle aldre.Uncle Goose bogstaver – dansk, kr. Sjov balancetræningDenne gynge til børn er sjov for barnet ,og kan bruges i mange år.Gyngedyr fra Done By Deer, kr. Men den lille ligner efterhånden en lille baby. Lad børneopsparingen begyndeDenne smukke sparebøsse kan indgraveres og blive et kært minde, der holder hele livet.Georg Jensen Moneyphant, kr. På den måde udvikler den nervesystemet. Velbekommen!En super dåbsgave der følger barnet i mange år.Jørgen Clevin spisestel i melamin, kr. Hvorfor gå, når man kan køreEn klassiker der både kan bruges inden- og udenfor.Dantoy gå-motorcykel, kr. Sød bamselampe der hygger hele døgnetEn smuk lampe der hygger på børneværelset og egner sig perfekt som natlys. Mr. Alle dens organer er også ved at være skabt. Tumle og træneTumlemøbler i allerbedste kvalitet der styrker barnets motorik.Bobles Elefant er et tumlemøbel, barnet kan have glæde af hele barndommen. Der var engang…En samling af de bedste eventyr som barnet skal kende.H.C. Pas godt på hovedetEn cykelhjelm skal man da have.Abus Lane-U mat sort, kr. Ugerne er nævnt, som den uge du befinder dig i, altså ikke i fulde uger. Du kan ikke mærke bevægelserne endnu. Fuld fart fremEn flot klassiker i lækkert design, der træner barnets balance.Wheely Bug gåvogn stor mus, kr. Sov godt og blødtLækkert blødt sengetøj er altid på ønskelisten.Sengetøj i Libertystof, baby kr. Fin natlampe.Et fin væglampe i skønt design.

Kommentarer