Cookiepolitik

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: [  Indsæt liste over tredjeparter der sætter cookies på sitet. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Cookiepolitik - Midttrafik

. Indsamlingen sker med henblik på, at Tryg kan kontakte dig/virksomheden med målrettet markedsføring baseret på din/virksomhedens færden på Tryg.dk. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. Vi deler ikke aldrig andre data om dig, herunder persondata med andre via cookies. Cookies er også nødvendige for, at vi kan vise dig det samme indhold på tværs af flere besøg på Trygs hjemmesider. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Cookiepolitik - House of LINK

. Vi bruger oplysningerne til at forbedre brugervenligheden på vores hjemmeside. Vi bruger også cookies til nogle af vores services, som fx "Min side"/"Min virksomhed" og beregn- og købsfunktionerne fx. Automatisk opdatering af cookie-oversigt eller henvis evt. Henvendelse herom kan ske til: [  [email protected]  ]. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Videregivelse af oplysningerData om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. Du vil heller ikke kunne logge dig på "Min side"/"Min virksomhed". Endvidere vil tidligere indtastninger i fx. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Hvis du sletter dine cookies vil tryg.dk opføre sig som om, at du er på sitet for første gang.I listen kan du også se, hvem der har adgang til de data, der gemmes i cookies. Websitet ejes og publiceres af: [  FIRMA eller personnavn  ] [    ] [  POSTNR og BY  ] Telefon: [  xx xx xx xx  ] Email: [  [email protected]  ]. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. Cookiepolitik. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Hvis du vælger at slå cookies fra, kan du stadig se tekstsider på tryg.dk. Derimod vil du ikke kunne beregne en pris eller købe en forsikring fra tryg.dk. Det fortæller os, hvordan vores brugere bevæger sig rundt på tryg.dk. Kundeservice CPH Business CPH Advantage Anvendelse af cookies gør det muligt, at informationer fra dit besøg på tryg.dk bliver gemt. Vores statistiksystem opsamler information via cookies. Det sker for at sikre, at de budskaber, du modtager fra os på tredjeparts hjemmesider, er så relevante og vedkommende som muligt. til denne liste med:   ] Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Cookiepolitik | Euromaster Danmark A/S

. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Se alle låneudbydere af lån. Kan jeg få et gratis kviklån?. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Lån op til 6.000 kroner hos Ferratum. Få råd til lige det, du drømmer om.. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Vi videregiver kun information om, at din computer på et tidspunkt har besøgt en af Trygs sider. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. Se under ”hjælp” i din browser. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Hvordan du gør det, afhænger af hvilken browser du benytter. Vi opsamler fx oplysninger om, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider der vises mest, og hvilke veje brugere følger gennem tryg.dk. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. at fremsende et nyhedsbrev. Cookiepolitik. Visse dele af indholdet på Trygs hjemmesider findes i flere forskellige varianter, så det bliver muligt at vise den variant, der passer bedst til den enkelte.Det er cookies, der sørger for, at du får den samme variant hver gang.

Cookie politik - Foodboozt

. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Periode for opbevaringOplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet

Kommentarer