Date-idéer der ikke koster en formue

Du har rig mulighed for at grine lidt af din 'Bambi på glatis'-kæreste eller snige dig til et kram, når du selv falder på halen. Lav dit eget hjemmelavede skattekort og hiv din kæreste med ud på en personlig jagt i jeres by. Portvin- øl eller vinsmagning – Opgradér jeres dateaften fra bar- og restaurantbesøg til at lære lidt om de flydende væsker, der gør os så kærlige. Botanisk Have – Selvom ingen af jer har grønne fingre, er der så dejligt i Botanisk Have.

Fars dag gave 2016 - SE 100+ Gaveidéer til Fars dag!

. Bordtennisbar – Bare rolig, du behøver ikke at være en ferm atlet for at invitere din date på bordtennisbar. Tilmeld dig livsstilsnyhedsbrevet:. Og så er det perfekt i vintersæsonen, fordi du lige kan snige dig til et varmt kram og gratis entré som studerende i december. Udvalgte fredage ruller de nemlig rundt i byen midt på kørebanen. Uden tvivl en dag der skaber minder. Det forudsætter selvfølgelig, at ingen af jer har højdeskræk. Kajaktur – Er der bare et hint af friluftmenneske gemt i jer, så tag på kajaktur.

Sæt et par timer af en weekenddag og lav lidt teambuilding bare jer to. – Før du falder ned af stolen af kedsomhed eller tror, at du skal på dobbeltdate med dine bedsteforældre, skal du vide, at vi mener en anderledes slags banko med emner som musik eller dragqueens. Date-idéer der ikke koster en formue. Sidstnævnte kan også være en hverdagsbrydende fordel, og aftenen kan sagtens fortsætte ud i nattelivet bare jer to. I kan enten være på hold sammen eller hver for sig – alt efter hvor seriøst I tager det. Omkring Ekspert lån. Klatring – Lider I begge to af en sund omgang krudt i røven, er det her en sjov aktivitet. I kan snildt bruge flere timer derinde, hvor I kan flette fingre, grine af omgivelserne og lade mobilen blive i lommen. De forskellige poster kan indeholde sjove informationer, penge til frokost eller en lille gave, som du fisker frem fra lommen hvert sted. Dør samtalen lidt hen, kan I tale om, hvor gode eller dårlige I er, og I kan stjæle små blikke uden at være tvunget til intens øjenkontakt. For saunagus er, som ordet næsten afslører, en sauna-oplevelse. Skøjte – Lidt i stil med rulleskøjteløbet - dog mere sæsonbestemt. Mød derfor hinanden et sted, hvor samtaleemnerne ligger i omgivelserne. Quizaften – Er I parret, der gerne nyder en fadøl sammen, vil I nok synes ret godt om at udvide repertoiret med en quiz. Hver vinter bliver der i flere byer stillet skøjtebaner frem. Saunagus – Her er det selvsagt en fordel, at I kender hinanden godt. Den Gamle By – Der er ikke andet end gode samtaleemner i den hyggelige, gamle by i Aarhus, og derfor er det et oplagt sted at gå på date, hvis du er hammernervøs. Brætspilcafé – Hiv en almindelig hverdagsaften ud af kalenderen og smut forbi en brætspilcafé til et spil Monopoly eller Backgammon. Zoologisk Have – Uanset om I har børn eller ej, så tag en dag for jer selv hos den nærmeste dyrezoo. Det kan hurtigt blive akavet at stirre intenst ind i et par øjne, du aldrig har set før – især hvis de begynder at flakke, fordi samtalen er ved at dø ud. Det er en slags online skattekort, du henter på app'en af samme navn, hvorefter I udforsker byen via små poster, I finder undervejs. Minigolf – Her får du rig mulighed for at være charmerende, mens du svinger køllen og sipper til en øl. Derfor har I nok prøvet meget af det på de andre lister, og der skal lidt mere til, før date-night er revolutionerende i jeres bog. På redaktionen er vi fans og kan smide anmeldelsen: morsomt. Pointen er, at I kender hinanden rimelig godt, og at I godt tør smide facaden og se lidt dumme ud, mens I har det sjovt. Geocaching – Der er rig mulighed for at være en spændende type, hvis du foreslår at tage på Geocaching med din flirt. Det handler mere om at spille halvdårlig bordtennis omkring et bord med fremmede mennesker, hvorefter dig og din flirt kan trække jer tilbage og sludre over en øl. Beregning på lån fra Bonus lån.

Idéer til dates: 16 anderledes og sjove, I kan tage på.

. i Københavns kanaler, så der er også mulighed for alle os, som ikke er eksperter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Hjemmelavet skattekort – Går du rundt med kreative tanker og har et par hænder, der kan udføre dem, er denne idé perfekt for dig. Mange steder tilbydes der guidede ture, som f.eks. Banklån – Lån i banken til bil, bolig og forbrug.

Madlavningskursus hos Timm Vladimirs køkken i Valby

. Der er smukke ting at kigge på og læse om, og så er det ganske gratis. i Absalons Kirke i København, og få én på opleveren sammen. Det er en billig og sjov måde at date på, hvis I ikke er for store konkurrencemennesker. Det har forhold altid godt af. Flere barer tilbyder nemlig quizaften én eller flere gange om ugen. Leder du efter et kviklån til at finansiere din næste ferie, et nyt køleskab eller noget helt tredje?. Getty Images Få nye og anderledes idéer til din kommende date

Kommentarer