Den budgetvenlige bryllupsrejse

Den røde stålgitterbro var Nordens højeste af sin slags, da den blev bygget, og i dag har den fået rækværk og planker at gå på, så besøgende kan nyde udsigten hen over Gudenåen. En stor del af området omkring broen er dog privatejet, og derfor henstiller vi til, at al færdsel til fods og på cykel alene sker ad anlagte stier og veje. Er du på kanotur på Gudenåen er Den Genfundne Bro et oplagt sted at holde et hvil og nyde den storslåede natur i området. Det er også muligt for større grupper at arrangere guidede ture til Den Genfundne Bro.

Den budgetvenlige: Klassisk brunkage | Spar

. Se hvornår der er planlagt en tur om Den Genfundne Bro. Den flotte natur gjorde jernbanen til noget af et tilløbsstykke sammen med restaurationen på Vrads Station, som stadig er åben i dag.

Trends, Tøj & Mode

. Hør de spændende historier om Den Genfundne Bro og området omkring Den Genfundne Bro blev bygget som en del af jernbanen mellem Horsens og Bryrup, og turen blev kaldt ’Danmarks smukkeste jernbane’. Der er ingen tilmelding, så det er bare at møde op, når turen starter. Den budgetvenlige bryllupsrejse.

Respekter venligst skiltningen af hensyn til din egen sikkerhed. Omkring Ferratum Money. Der er et naturligt optag af kanoen ved Vestbirk Vandkraftværk, og herfra er der ikke langt til Den Genfundne Bro. Her henvises til Jesper Sandgaard på mail [email protected]  Sådan finder du Den Genfundne Bro Den Genfundne Bro ligger på Naturstien Horsens-Silkeborg ikke langt fra Gammelstrup Station. Kredit lån. Tag kontakt til naturvejleder Jesper Sandgaard på mail [email protected] for at høre mere om de guidede ture eller booke jeres tur på Den Genfundne Bro.

Berlin guide: budgetvenlige oplevelser i den hippe storby.

. Vil du med på en gratis guidet tur, møder du op på.

Dronningmølle Strand - Camping og feriehuse for …

. Her samler turleder Jesper Sandgaard sammen og leder turen. Benyt anlagte stier og skraldespandeDet er skønt med liv på og ved Den Genfundne Bro. Med gode parkeringsmuligheder i nærheden af broen, der går hen over den brusende Gudenå, er Den Genfundne Bro en oplagt destination med en madkurv, der kan spises ved de opstillede borde og bænke ved broen

Kommentarer