Derfor skal du skære ned på dit månedlige forbrug

Forskellen skyldes, at udledningen er opgjort for forskellige år og med lidt forskellige metoder. Freya, Fantasie, Gossard.

Foto: Pascal Pavani / Ritzau Scanpix LACE Lingeri - eButik med undertøj og BH i A-H skål. Som ovenstående grafik viser, er det - udover udledningen i det offentlige - særligt kategorien 'ting og sager', der skiller sig ud for gennemsnitsdanskeren.

Vælg dansk frugt og grøntsager i sæson.

. Men for de, der flyver, er det en af de mest oplagte aktiviteter at skære ned på, hvis man vil gøre en personlig indsats. Triumph, Marie Jo, Aubade, Chantelle, Passionata, Calvin Klein, PrimaDonna, Schiesser. Hurtige penge. Disse gasser har forskellige grader af klimaeffekt. Og noget tyder på, at danskerne kunne være bedre til at tænke klimaet ind i deres forbrug. Her kan du virkelig reducere dit personlige klimaaftryk markant ved at bruge dine penge på noget andet end flyrejser. Derfor skal du skære ned på dit månedlige forbrug. - Tallene er et gennemsnit og dækker dermed over, at nogle danskere slet ikke flyver. Vores beregninger viser, at særligt klimabelastningen fra lange flyrejser er meget svære at indhente gennem andre personlige klimatiltag. Hvis du ønsker at skære ned på dit personlige klimaaftryk, er det derfor et rigtig godt sted at starte, mener Michael Minter.

Film 7 | Sådan halverer du et hokkaido-græskar | Gorm | GoCook by Coop

. Tallet dækker udledningen for gennemsnitsdanskerens samlede forbrug, inklusiv udledningen fra varer produceret i udlandet. Anmeldelse af LånLet.

Hurom Slow Juicer - saftpresser som laver trylledrik

. - Set på globalt niveau er vi ekstremt få, der har råd til den luksus, det er at flyve. Selvom kategorien 'flyrejser' ifølge grafikken ikke er en af de tunge poster, så vælger Michael Minter alligevel at pege på netop denne kategori som den, der for mange danskere er oplagt at spare på. - Vi skal have en ny opfattelse af, hvad fremskridt og livskvalitet egentlig er, siger han. De viser, at der er god grund til at tænke over, hvad du bruger dine penge på, hvis du vil tage hensyn til klimaet. Der er behov for en mentalitetsændring i forhold til, hvad vi som mennesker ser som det gode liv: - Vi skal ændre forbrugskultur og gøre den mindre materiel. Det er alle de materielle varer, vi køber foruden fødevarer, der har sin helt egen kategori i Concitos opgørelse. Beregning på lån fra Modus Finans. Moestrup På en lang række områder kan du relativt nemt forbedre dit klimaaftryk, men på sigt kræver det en mentalitetsændring blandt danskerne, mener ekspert

Kommentarer