Dette skal du være opmærksom på

Dette kan eksempelvis være hvis du har tabt arbejdsevne grundet eksempelvis sygdom eller en ulykke, hvor du her er sikret med enten en engangsudbetaling eller en månedlige udbetalinger. Class betyder ikke så meget, men pt. Dette er noget vi vægter rigtigt højt i Superbia. De fleste mennesker ved overordnet set hvad en pension er. Førtidspension er ofte for de personer som er nedslidt efter forhold på arbejdsmarkedet, og for dem som ikke længere er i stand til at udføre et arbejde grundet disse skader. Disse former for pension bestemmer hvordan du får dine penge udbetalt. Lootcouncil beslutter ud fra flere parametre, hvem der får et nyt stykke loot først, og hvorfor. Disse addons er obligatoriske for alle raidere i Superbia!Til fordeling af loot bruger vi RClootcouncil. Der findes to former for pensioner: livsrentepension og ratepension. En ratepension er fordelagtig for at få et højere beløb udbetalt mens man stadig er rask, og derved kan udnytte pengene mere fordelagtigt, eksempelvis i form af oplevelser og rejser. Relaterede Artikler Attention: Vi søger pt. - med andre ord - MAX optimering på alle punkter, på din main karakter. Mange bliver trætte bare ved tanken om at sætte sig ind i pension, og valgmulighederne er mange. Det er altså fordelagtigt allerede nu vælge hvilken slags pension der passer bedst til dig, og at vælge dette så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med at spare op til din pension. Hvis man derimod kigger på livrentepension er det en slags forsikring for sikre at man får en fast indkomst indtil den dag man stiller træskoene. Den er en forsikring for dig, men også din familie, som ses i flere forskellige situationer. Derudover kan dette også være ved dødsfald. Tidligere erfaring i PvE er også påkrævet, helst akkumuleret i flere high-end raiding tilfælde. Pension som forsikring Pension er en opsparing til din alderdom, efter du ikke længere er på arbejdsmarkedet, men kan derimod også være en forsikring for fremtiden. Dette skal du være opmærksom på. Vi kræver maksimal indsats lagt i din karakter, såsom reputation med de korrekte faktions og brug af ordentlige enchants og gems, flask, pots osv.

Brevkassen: Dette skal du være opmærksom på, når du handler på et.

. Dette skal du være opmærksom på. Loot gives for at vi, som guild, kan nå vores mål - ikke for at potensforlænge enkelte spillere. Den offentlige ydelse folkepension er det man får udbetalt af staten og er finansieret igennem SKAT, hvorimod den privattegnet eksempelvis er igennem en aldersopsparing. Overordnet set er pension en ydelse som man modtager efter at have trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet. Her er de væsentligste ting du skal vide om pension. I er stærkere, når I er to. Igen prioritere vi spillere, der både har den rette indstilling til raiding og at være i en guild, såvel som performance på højt niveau. Dog tænker de fleste at pensionen er langt ude i fremtiden, og tænker ikke over hvor vigtigt det er at allerede begynde at tænke på det nu. Ved dødsfald kan udbetalingen, ligesom ved sygdom eller ulykke, vil udbetalingen også ske ved engangsudbetalinger eller månedlige udbetalinger. Under raids vil vores mål være at holde fokus, samtidig med at have en hyggelig tid sammenVi opfordrer også derfor vores raidere til at komme med en munter og afslappet tilstand og tilgang til spillet og raiding, men samtidigt bevare det fornødne fokus. Der er både privattegnet og offentligt ydelse folkepension.

Kort |

. Livsrentepension eller ratepension Selvom man ofte tænker at pensionsalderen er langt ude i fremtiden og ikke noget man allerede behøver at bekymre sig om nu, er det relevant at begynde at tænke på pension så tidligt som muligt. Samtidig er modenhed et must. Hvis du vælger livsrentepension får man udbetalt et bestemt antal penge hver måned i alle de år du er på pension, hvorimod en ratepension betyder at man får sin formue udbetalt over en bestemt periode

Kommentarer