Drømmer du om en motorcykel? – Find MC-lån her

Læs mere › Mød vores medarbejdere Kernen i DanKaf er vores konsulenter og chauffører som du møder i dagligdagen. Uden at skulle gøre andet end at trykke på en knap og nyde duften af den gode kop, der bliver brygget. Kontakt Dine muligheder DA DE GB. Drømmer du om en motorcykel? – Find MC-lån her. Læs mere › Kaffeabonnement Når der skal være frisk kaffe hver dag. Vi tilbyder en række arkitekttegnede og miljøvenlige villakoncepter med gennemtænkte planløsninger og funktionelle huse med sjæl og stemning.

siden om hunde

. Vi yder service hele vejen rundt om kaffeaftalen, så kunden ikke skal bekymre sig om noget. Vi henvender os til de virksomheder, der er trætte af at få kaffen leveret på en palle ved indgangen og selv skal sørge for at slæbe ind og lægge på plads.

AcceptCard – Penge når det passer dig

. – Vi har samlet et hold af Danmarks bedste og mest erfarne specialister i firmakaffe. De kører ud fra vores lokale DanKaf-centre, der er placeret over hele landet for at være tæt på kunderne. Og som ovenikøbet skal huske at rengøre maskinerne. Folk, der ved alt om kaffe og automater, og som har den rigtige indstilling til kundeservice. Introduktion. Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de. Vi leverer også tilbehøret DanKaf leverer også alt tilbehøret, så du ikke behøver huske det søde, servietterne, kaffe filtre m.v. Hos os får du kompetent rådgivning, når du skal fraflytte din ejendom. Vi har en bred kontaktflade til potentielle købere og mange års erfaring med salg af. Få en kaffeaftale › Økologisk og Bæredygtig kaffe Største delen af vores kaffe er økologisk eller på anden måde certificeret. Siden om hunde er en side for dig der har hund, eller påtænker dig at anskaffe en. Siden har bunker af information om hunde og sundhed. Har du kennel eller stueopdræt kan du sætte din hvalpe til salg. Læs mere › Kaffemaskiner til erhverv Vi har et bredt udvalg af professionelle maskiner, som dækker alle virksomhedens behov for servering af kaffe. Jesper Hvidberg Adm.direktør, DanKaf En ven af huset Vi er her for at gøre hverdagen nem for dig.

Læs mere › Den bedste kaffe til danske virksomheder Tal med en konsulent om hvilken kaffe der passer bedst til jeres virksomhed Læs mere › Landsdækkende service Hold din kaffemaskine i form med en serviceaftale. På KVUC tilbyder vi Københavns mest fleksible HF. Du kan læse enkeltfag eller få en hel HF-eksamen. Vælg at læse online eller i centrum af København. Omkring Paymark. Velkommen til. Alle nybyggere står overfor et af deres livs største investeringer – og for de fleste er det første gang, de står overfor de mange spørgsmål, der rejser sig, når et nyt hus skal planlægges, projekteres og bygges. Læs mere Bliv ringet op Klik her hvis du ønsker at blive ringet op. Om Tour De Taxa Hold Ture til Paris: Øvrige ture: Præcis den kaffeløsning du ønsker Læs mere › Læs om vores bæredygtige kaffe › Alt til kaffen og lidt til De fleste virksomheder, jeg kender, drømmer om at få deres daglige kaffe helt problemfrit. De fleste virksomheder, jeg kender, drømmer om at få deres daglige kaffe helt problemfrit. Uden at skulle gøre andet end at trykke på en knap og nyde duften af den gode kop, der bliver brygget. Med DanKaf har vi skabt den kaffeleverandør, der leverer præcis det! – DanKaf er Danmarks nye kaffeleverandør, der følger kaffen helt til dørs og sørger for, at alt bare fungerer. Med en EUX Business eller EUD Business er din fremtid åben. Du kan blive alt det, du drømmer om.

Kommentarer