Drømmer du om en motorcykel?

Undervisningen er oftest projektorienteret med udgangspunkt i samfundsrelevante cases, gerne i samarbejde med lokale virksomheder. Som elev på HTX får du herved lov til at komme helt tæt på det, det hele handler om. Eller som ikke er så lang at jeg stikker mig selv i maven med den. Er du elev på HTX skal du selvfølgelig kende din historie, men vores primære fokus lægges på nuet og fremtiden.

Projektopgave 9 klasse. Lisbeth og Emilia. ISI

. Så tag dine veninder, naboen, eller arbejds kollegaer med og lad os få nogle hyggelige timer sammen.

Velkommen til Nyjæger Dagene 2016 - teaser

.. Samme dag over hele Europa mødes quiltere og syer og hygger sig. Husk et par grydelapper bliver alle altid glade for. Her kan du se hele rulle, som jo stå i butikken og fylder godt. De klassiske fag som fx oldtidskundskab er valgt fra, så du kan fokusere på mere aktuelle fag og dermed få  en mere tidssvarende studentereksamen. Jeg lover ikke jeg kan opfylde alle drømme, men vil meget gerne kunne hjælpe og prøve at skaffe det du drømmer om. Håber det giver dig lide fornemmelse af tykkelsen. Det er jo super smart når du skal sidde med små syting og små blokke der lige skal skære til.

De ekstra gode dage -

. Også selv om du tænker – det gør de andre nok, eller det er nok bare mig som synes det….

Flyttedag, ja jeg har længe drømt om at få min blog flyttet. Vil du gerne skives på, så gør du det her. Men så har jeg en mulighed for at få det rette til…. Hjælpe mig Jeg vil gerne gøre det hele så godt for dig, så du altid kan finde det du mangler til vores dejlige hobby og i min lille patchworkbutik i det jyske. og især når det så er på tilbud…. Her får du en højere teknisk studentereksamen med en rød tråd til virkeligheden. Så jeg håber at du kan finde den både nu og fremad. For det er jo den eneste måde jeg kan blive bedre på. her sammen med de andre. Hvad så når jeg har brugt min nødopsparing?. Derfor har jeg lavet et introduktions tilbud på dette vat, så du kan få det prøvet og se hvor dejligt det er. Derfor er der Normal Glæder mig til at se hvad du siger til denne dejlig nye volumenvlies. Luksus – det er jo noget vi alle kan lide…. Matchbanker DK. Så Begynder vanskeligheder Skulle du nu sidde og tænke – hvorfor det eller det der ser da underligt ud… så skynd dig at skriv en mail til og skriv hvad du synes. Så brænder du for at afprøve teoretisk viden i praksis, har HTX det rette sted for dig.På VID Gymnasier -HTX arbejder vi med naturvidenskab og teknologi. Der lidt svært at måle tykkelsen, men den er ikke en cm tyk, men er mere “fluffy” end en pladsvat og fylder mere end en volumenvlies. Det foregår både i vores topmoderne laboratorier og værksteder, men også ude på vores forsøgsstationer. Altså ikke sådan det hele, men fremad. Der er også mulighed for parkering ved kirken. Der vil være en medlemsudstilling ud fra emnet “HUSE” og i den forbindelse kan man deltage i en konkurrence om publikums favorit, og vinde et gavekort fra “HANNES” patchwork. Jeg bruger dem tit til en værtinde gave, isteden for en blomst. Vi har egne topmoderne laboratorier, værksteder og forsøgsstationer, hvor du selv kan teste teorierne. Ja selvfølgelig også i min store netbutik. Din adgangsbillet til en verden af muligheder.“Vælg VID Gymnasier, HTX, fordi det er lidt anderledes, og fordi det bare er lidt federe end andre gymnasier. Herved adskiller en gymnasial HTX-uddannelse sig markant fra STX-gymnasiet, hvor den praktiske dimension og samarbejdet med erhvervslivet er fravalgt. Vi arbejder ofte projektorienteret, hvor du sammen med andre skal fordybe dig i forskellige emner. Vi læser ikke kun om fx solceller, men vi besigtiger også steder, som bruger solenergi.

2010 - Wikipedia, den frie encyklopædi

. Det er jo vigtig at vi hjælper hinanden med at beholde vores patchwork butikker og har det udvalg du har brug for. Det giver læringen en ekstra dimension, en praktisk tilgang, som man ikke får på skolebænken alene. Hvem kan ansøge om et lån? giver dig svaret. Lidt bedre lærere, lidt federe fester og god mad i kantinen. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe kaffe og kage til rimelige penge. Patchwork linealer et helt kapitel for sig…. I dag er det også sidst dag, med tilbud på Men som sagt sidst dag i dag – så skynd dig. Luksus volumenvat Ja jeg har jo lige fået dette denne dejlige og meget lækre bløde volumenvat hjem og har nu kørt et introduktions tilbud på det og i dag er sidst dag. Mangler du penge til en rejse, nyt inventar til hjemmet eller noget helt tredje?. Men er jo perfekt til mellemfoer til lette sengetæpper, legetæpper, slumretæpper og alle andre ting du gerne vil have et lidt mere fyldig udtryk. der findes så mange slags, men jeg tænker tit – bare jeg lige havde en som kunne det eller det. Drømmer du om en motorcykel. Derfor vil jeg håbe du vil hjælpe mig og ja selvfølgelig også dig selv…. Nemt for dig: Det du gør, hvis du vil hjælpe – er at sende mig en mail på [email protected] og skriv hvad der falder dig ind og hvad du drømmer om, jeg kan gøre…. I Vejerslev kirke vil der også i år være en stor flot udstilling af tæpper syet af Freja Quilternes medlemmer. Her er den nye volumenvat øverst og en alm volumenvlies forneden. Et gymnasium som fokuserer på naturvidenskab og teknologi. Både af nye og spændende ting – men også alle de andre gode ting til vores dejlige hobby som vi ikke kan undværer. Du får herved en ungdomsuddannelse, som er er alment dannende, men med et mere virkelighedsnært og tidssvarende fundament

Kommentarer