Få bedre styr på økonomien – gør 2018 til DIT år!

Vi arbejder på at få det til at tælle flere ord i lighed med den oprindelige tanke hos C. Forkortelser tæller kun som et ord. For bare at nævne nogle få. Det bygger på en simpel udregning. Og hvad du kan gøre for at få et endnu mere præcist resultat med vores værktøj. Opgavespecifik tidsregistrering Tidsregistrering kan også tilkobles en specifik opgave. Ingen bogføring Med én registrering og én godkendelse er alle dine timer bogført. Det må du ikke forstå på den måde, at din tekst automatisk bliver mere fantastisk at læse. Men sådan kan det ikke altid gøres op, når din læser faktisk kaster sig over din tekst. Lix er en udregning af tekstens tilgængelighed for læseren. Tekstens opsætning, størrelse og struktur. Det får du lige nu hjælp til med beregning af lix-tallet og markering af lange sætninger. Læsbarhed handler alene om tekstens tilgængelighed for læseren. HG Finans - Lån 50.000 kr. - Svar med det samme.. Det er med dine input, at vi gør værktøjet her endnu bedre. Samtidig ved du altid, om der bliver brugt flere/færre timer på sagen, end hvad du havde regnet med. Alt i alt er der hele tiden et totalt overblik over sagens tidsforbrug. Det betyder, at du har overblikket over, hvor mange timer der er klar til fakturering. Men læseværdigheden afgøres helt anderledes. Det handler i høj grad om, hvad du som bruger fodrer værktøjet med. Og her er så et lille tip med på vejen. Det er også grunden til at de mange lix-beregnere, du finder online, alle giver forskellige udslag, når de får lidt længere og mere specielt opsatte tekststykker. Og når man bygger et værktøj som det her, så er det næsten på grænsen af det umulige kun at indfange løbende tekst. Du skal bare ikke begynde at tale ned til dem. De smukke lange sætninger Sådan identificerer vi lange sætninger Læsbarhed versus læseværdighed Værd at huske om lange og korte ord Vi udvider løbende guiden her, når vi får spørgsmål fra jer. Det er en af grundende til, at vi har bygget det her værktøj. Vi måler ikke medrivende formuleringer. Det betyder ikke, at de er dårligt skrevet. Kala er en kraftfuld timeregistreringsapp, som samtidigt er nem at bruge. Det er et hint til, hvor du måske kan sætte ind i din tekst. Har du brug for flere detaljer, så send endelig en mail til [email protected] Vi skelner altså ikke automatisk mellem overskrifter, punktopstillinger og fortløbende tekstafsnit. Få bedre styr på økonomien – gør 2018 til DIT år. Alt det der motiverer læseren til at sluge det ene ord efter det andet. Læsbarhed versus læseværdighed Værktøjet her fokuserer på tekstens læsbarhed. Tallet bliver beregnet ud fra præmissen, at lange ord er svære.

Føtex Vesterbrogade 74 varelager i kælderen har skimmelsvamp og fugt

. Vi arbejder på at kunne tjekke op imod alle kendte forkortelser som defineret i Retskrivningsordbogen. Det handler om læserens interesser, erfaring, modenhed. Det betyder ikke, at du får den bedste tekst ved at udrydde alle sætninger. Eller luge ud i alle lange ord.

Indeklimaportalen - Alt om et godt indeklima på …

. Det vigtigste er, at du foretager din læsbarhedsberegning på samme måde. For mange virksomheder er det alfa omega at timeregistrering bliver foretaget på de rigtige sager, således at kunderne faktureres korrekt og at der ikke går timer tabt - derfor skal det også være nemt. Skriv dit spørgmål eller input her eller på [email protected]

Lix-beregningen bliver præsenteret som en simpel og meget pragmatisk formel til at beregne læsbarheden af en tekst. Hvad er nominel rente?. Der er et hav af faktorer, der spiller ind, når vi taler om læsbarhed. Kala eliminerer manuelt papirarbejde. Lix er beregnet til måling af sværhedsgraden i løbende tekst. Det holder næsten altid stik, at du ikke går galt i byen med at ramme et lidt lavere lix-tal, end din målgruppe forstår. Listen her opdateres løbende sammen med værktøjet. Dette sikrer, at du altid kan optimere din kalkulering, samt dokumentere tiden præcist overfor kunden. Her får du det forkromede overblik, så du får det bedste ud af værktøjet til at skrive mere læsbare tekster. Når det er sagt, så har vi sat en række præmisser op, der har betydning for udregningen: Vi tæller alt tekst med, som du har kopieret ind i værktøjet. Altså hvor let eller svær, teksten er at læse. Opgaver er den ‘arbejdsseddel’, som hører til selve sagen. Det sikrer, at du kan bruge tiden på de opgaver, som du tjener penge på, i stedet for de opgaver, som koster dig penge. Der er flere detaljer i beregningen. Tekster med højt lix kan alene defineres som sværere at læse. Dine medarbejdere kan også se, om de har brugt flere eller færre timer på den specifikke opgave, som de registrerer timer på, end hvad der var forventet. Lix er en forkortelse for læsbarhedsindex, der i sig selv må være at betragte som et ret svært ord. Sådan bruger du lixberegneren Værktøjet hjælper dig til at øge læsbarheden af din tekst. Det handler om skribentens evner til at bruge og udfolde sproget, så det rammer målgruppen. Vi konverterer alle periodeafsluttende tegn til punktummer inden beregningen.

Indeklimaportalen - Alt om et godt indeklima på.

. Timeregistrering gjort enkelt Vi arbejder ud fra en forestilling om, at timeregistrering skal være simpelt og hurtigt. Har du spørgsmål og forslag til værktøjet, så er du altid velkommen til at skrive her eller på [email protected] Der er forskel på læsbarhed som vi beregner den her og så tekstens læseværdighed. Sådan fungerer sms lån. Her får du udpenslet, hvordan vi har valgt at beregne lix. Vi arbejder på at kunne udskille overskrifter automatisk, hvis du har markeret dem op i enten vores værktøj eller anden teksteditor Perioder der afslutter et tekstafsnit, men af forskellige årsager mangler afsluttende tegn tælles også med som periode. Lix-tallet er kun en guideline. Men har sat en regel op, der fanger punktummer i tal og de fleste forkortelser. Mere om tidsregistrering i I Kala ordnes tidsregistrering hurtigt og effektivt. Lix fortæller ikke noget om den sproglige kvalitet af din tekst. Generelt kan du forbedre din forretning, fordi du har en mere præcis tidsstyring. Værd at huske om lange ord og korte ord Når du arbejder med lix-tallet for din tekst, så skal du huske på en vigtig ting. Sagsopdelt registrering Tidsregistrering foregår altid på en sag. Det er altså en lakmustest på, om din tekst er kringlet eller lige ud ad landevejen at læse. Sådan bliver den præsenteret i C

Kommentarer