Få styr på juleudgifterne

Transport er generelt ikke billigt i Danmark. Få styr på juleudgifterne. at benytte dig af Black Friday tilbud. Kviklån og RKI. Hurtig penge lån. Hvis du højst skal til Fyn, eller lige over på den anden side af lillebælt, er fly ikke en mulighed. Den første app vi vil anbefale er , som har til formål at lave et budget, som man selv kan skræddersy. Vi har været på gaden for at høre, hvad julegavebudgettet lyder på i år. Hvis du handler på nettet, anbefaler vi prissammenligningstjenester såsom Pricerunner.dk eller. Sammenlign priser Undgå at handle alle dine juleindkøb ét sted, og benyt dig af flere forskellige supermarkeder. finde de billigste forbrugslån med Mikonomi.dk. Ingen løftede pegefingre fra din money-buddy. Lav rente lån. Pssst en lille advarsel: Vi er måske gået lidt bananas, da vi lavede denne feature… 🍌 Enjoy! 🥂 GODT NYTÅR! 🥂. Så får du en notifikation på din telefon, når du har nået grænsen. Julen er en tid, vi forbinder med hygge og gode minder, men den har også sine ulemper - julen er rigtig dyr for mange. Som udgangspunkt tegner det et billede af, hvor meget du maksimalt skal af med. At være ude i god tid Undgå at købe gaverne i sidste øjeblik. Brug apps Hvis du føler, at det kan være kompliceret at holde styr på budget og forbrug, er der hjælp at hente på din smartphone. Det er lynhurtigt og sindssygt smart. Lendme – få tilbud fra +5 banker på 3 minutter | Se anmeldelse. Det kan være en hjælp til at sortere de dyre webshops fra de billige. Er du allerede nu klar over, at du vil søge økonomisk hjælp i juletiden, kan du bl.a. Brug denne artikel til at få overblik over jule-økonomien. Begge apps er gratis at downloade og er tilgængelige for både Android og iPhone. Få styr på juleudgifterne. Næste år får vi travlt med at sprede det gode budskab om Spiir i hele Norden. Derfor har vi lavet en sammenligning over de forskellige muligheder, så du nemt kan finde den billigste løsning for dig. Vi har valgt at undersøge priserne på denne rute, da det er en af de dyreste indenrigsruter.

Sådan bør du holde jul ifølge Emma Gad - Kristeligt Dagblad

. ups undskyld money-venligt* 💚 Spiir-appen byder på mange fede features, der sikrer, at din økonomi er mindst lige så tjekket, som Kanye West's outfit. En anden fordel er, at du giver dig selv muligheden for at sprede alle juleudgifterne over to måneder i stedet for én. Mikonomi.dk har lavet en Black Friday guide, specifikt til at finde de bedste tilbud, uanset hvad du leder efter. Følg med igen på fredag, hvor vi svinger endnu et af vores mange #spiirhacks din vej☀️ NY DIALEKT I SPIIR 🤩 Undersøgelser viser, at sønderjyder har bedst styr på deres økonomi.

Derfor har vi nu oversat Spiir til sønderjysk for at hjælpe dig på rette kurs. Spar på transporten Hvis du er langt væk hjemmefra og skal rejse for at komme hjem til jul, kan det være ekstra hårdt for pengepungen. Derudover er lillejuleaften også en af de travleste shoppingdage på året. Den kan ligeledes bruges til at lave forbrugsmål og sætte grænser. 🙏 Vi kunne ikke være mere tilfredse og du skal ha’ et stort tak for at være med på vores rejse. Indtast blot hvad du vil bruge penge på, og dernæst hvor meget du vil bruge på det.

Spiir, Aarhus Video December 19, 2018, 3:23pm

. En anden app vi vil anbefale er Lommebudget. 😎 Vi har valgt Undo, fordi Undo er forsikring, som det bør være. Men det er stadig rart, at kunne komme gennem højtiden, uden minus på kontoen. Ingen laaange og tunge sagsanmeldelser. På denne måde opnår du et større økonomisk frirum.

Økonomi i julen |

. Derved kan du spare lidt, ved at være opmærksom på gode tilbud. Drag fordel af at gøre det tidligt, ved f.eks. For eksempel kan Netto have gode tilbud på rødkål, mens Føtex har juleslik til den bedste pris. Det er også en af de korteste ruter, udover tog, som til gengæld koster lidt mere. Ovenstående er baseret på ruten mellem København og Aarhus. I juletiden har supermarkederne forskellige tilbud på julemad og andre juleting. Vi sørger bare for, at du altid har overblikket over dine "gryn".

Kommentarer