Find ud af om du er klar til at flytte hjemmefra

Eller side på ladet af en pick-up truck på vej ud i Wadi Rum ørkenen i Jordan. Men vi har lært at det ikke giver den bedste oplevelse - hverken for dig eller dem som du skal arbejde for. Her lærer du kulturen at kende og bliver klædt rigtig godt på til den oplevelse der venter med det frivillige arbejde. Find ud af om du er klar til at flytte hjemmefra. Så bliver du ringet op af den første ledige kundekonsulent. På vores højskoler i udlandet lover vi, du får oplevelser du ikke kan komme i nærheden af som almindelig turist.

Læs meget mere om det frivillige arbejde, landene, prisen og højskoleopholdet på vores side om frivilligt arbejde i udlandet.  Heldigvis er det ikke bare os, men også de frivillige, vi sender ud, som synes at vores program giver rigtig god mening. Vi tilbyder fortryllende smagsoplevelser ud af huset til alverdens lejligheder - dagligdag og fest. Programmet er fyldt med udflugter ud af højskolen, hvor du møder de lokale og lærer om kulturen. bare sende dig direkte ned til en lokal familie og arbejdsplads i en helt fremmed kultur, og lade dig finde ud af det hele selv. Vi dækker hele Sjælland, og med udgangspunkt fra Albertslund kommer vi gerne til København, Storkøbenhavn, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Tåstrup. Som erfarent catering-firma står vi altid klar til at servere spændende, traditionel eller moderne mad ud af huset. Bliv ringet op Indsend dine oplysninger. Den klassiske bryllupsrejse. Det får du de første uger på højskolen. Vi ønsker at så mange som muligt kan komme ud og få et bedre indblik i den verden vi lever i, og vi tilbyder derfor ophold på mange forskellige højskoler med rejser i Asien, Afrika, Latinamerika og Mellemøsten.   Korte højskoleophold i udlandet Du kan også vælge vores korte højskolekurser med fokus på frivilligt arbejde. Skriv dit navn Skriv dit telefonnummer Skriv din email Skriv et par linjer om hvad du gerne vil have hjælp til. Så til alle jer der overvejer at tage afsted med Global Contact kan jeg kun sige: gør det! Du får en oplevelse for livet med en organisation der støtter og tager hånd om dig når der er brug for det. Denne første del af turen havde en kæmpe betydning for resten af mit ophold, da vi her fik undervisning om brugbare emner, som vi kunne bruge på vores videre rejse og arbejde, såsom sprog, kulturmøde, konfliktløsning mm. Hvor besværligt er det at få et lån?. Har du kun mulighed for at rejse i sommerferien, kan du tage med på en af vores populære sommerhøjskoler i udlandet. Hvad er løbetid på lån?. Og det er en af de ting som gør rejsen med Global Contact så mindeværdig for mig. Til konfirmation eller bryllup - vi tilbyder en fastlagt menu, der altid falder i god smag hos gæsterne. Det er et kæmpe eventyr at rejse ud som frivillig og komme helt tæt på hverdagen i en fremmed kultur. Vi aftaler også gerne en skræddersyet cateringmenu, der passer perfekt til dagens midtpunkt. Formålet for mig med denne tur var, at komme ned og arbejde frivilligt på et børnehjem og at gøre en forskel.

Opskrift: Cannelloni af røget laks med sprøde rudbrødschips, rygeost og radiser

. levering af: Når du skal holde festen, der aldrig kan gøres om, er vi klar til at levere en uforglemmelig menu. Du udforsker kultur og politik gennem udflugter og møder med de lokale, hvor du kommer bag om mediebillederne og oplever dagligdagen udspille sig i en verden langt fra Danmark. Find ud af om du er klar til at flytte hjemmefra. Fantastiske natur- og kulturoplevelser  Afhængigt af hvor du vælger at rejse hen, kan du komme med ud i bushen i Kenya og møde Masaierne, lade dig rive med af den storslåede solopgang over tempelbyen Bagan i Myanmar. Men jeg fandt hurtigt ud af, at en denne tur indebar meget mere end det.

Rejs ud i verden med Global Contact – sabbatår i udlandet

. Alt det gjorde, at jeg følte mig helt vildt klar til min videre rejse med mine to rejsemakkere, hvor vi nu skulle stå på egne ben og arbejde og bo helt tæt på kulturen. Vi inviterer dig også gerne til prøvesmagning af menuen, inden den fastlægges, så du kan vælge nøjagtigt, hvad du har lyst til. Men der er også flere ting du kan blive overrasket over undervejs, og som det kan være godt at have redskaber til at håndtere. For at give dig den bedst mulige start på din rejse som frivillig i udlandet, begynder dit ophold ude på en af vores højskoler, hvor du rejser ned med en gruppe af andre frivillige. Vi glæder os til at give dig, dit selskab eller dine medarbejdere fantastiske smagsoplevelser! Seneste nyt

Kommentarer