Historien bag banken

Har du to NemID Hvis du har to NemID fx et til netbank og et til de offentlige hjemmesider, og fremadrettet kun ønsker at have ét NemID, der gælder alle steder, skal du henvende dig i din bank for at få dine to NemID knyttet sammen. Du skal bestille en offentlig digital signatur til dit NemID, som du har fået i banken. I sådanne tilfælde skal du stille med et vitterlighedsvidne. Hvad er et debet kort?. Hvis der kun er få oplysninger om dig i cpr-registeret, vil det ikke være muligt at anvende kontrolspørgsmål. Du kan efterfølgende vælge at bruge samme NemID til andre hjemmesider, både offentlige og private tjenester. Hvis banken har legitimeret dig tilstrækkeligt og godkendt dig til offentlig digital signatur, kan du bestille en offentlig digital signatur til dit NemID. Du skal fremvise legitimation, samt besvare kontrolspørgsmål eller stille med et vitterlighedsvidne. Husk, at gøre borgerservice opmærksom på, at du allerede har NemID til netbank. Bestil NemID i din bank Kontakt din bank for nærmere information om bestilling af NemID i din bank.  Når du laver en netbankaftale med din bank, får du NemID via banken. Du har mulighed for at bruge det samme NemID, som du har fået i din bank, til at logge på offentlige hjemmesider som Skat.dk og borger.dk. Her bruger du dit pas eller kørekort som legitimation. Hvad koster et kviklån?. En offentlige digital signatur er et certifikat, der bruges på offentlige hjemmesider. Ved personligt fremmøde hos borgerservice skal du huske at medbringe gyldig legitimation. . Unge låner til shopping og regninger. Det gør du ved at bestille en offentlig digital signatur til dit NemID fra banken.

Historien bag banken. Undervejs vil du blive spurgt, om du vil koble de to NemID sammen, altså dit NemID som du har fået i banken og det, som du vil bruge til offentlige hjemmesider. Siger du ja til dette, bruger du samme bruger-id, adgangskode og nøglekort til både netbanken og offentlige hjemmesider. Er du udlænding eller har du kun opholdt dig i Danmark i kort tid, bør du for en sikkerheds skyld medbringe et vitterlighedsvidne. Bestil en offentlig digital signatur til i borgerservice Du kan også henvende dig på i borgerservice. You are unable to access this email address fair-laan.dk. Bestil en offentlig digital signatur til dit NemID fra banken Du kan tilkoble en offentlig digital signatur til dit NemID på to måder: Du kan logge på selvbetjeningen på siden her med det NemID, som du ønsker den offentlige digitale signatur knyttet til.

Velkommen til en Åben Bank - Jutlander Bank

.

| gode råd om hverdagens jura

. NemID fra din bank For at kunne bruge samme NemID til offentlige og private hjemmesider som til din netbank, skal du bestille en såkaldt offentlig digital signatur til dit NemID.

Kommentarer