Historien bag Spar Nord

Så når lørdag aftens festligheder i Helsingør er fordampede, mødes vi ved middagstid næste dag og planlægger dagens sejlads. Historien bag Spar Nord. Jørgen Josephsen var i mange år næstformand i TS og dermed bestyrelsesmakker med Arne Gotved, der ved et skæbnestræf døde dagen efter Jørgen. INVITATION til international konference i Nysted om at drive og bevare den sejlende kultuarv. Besætningen på BONA GRATIA glæder sig til at møde mange andre skibe til fælles sejlads, hvor vi udveksler erfaringer om vedligeholdelse, sikkerhed og sejlads. Men Jørgen kunne og gjorde meget mere end det. manglende rettidig betaling. Det ser ud til, at anstrengelserne nu skal til at bære frugt.

PDF Halvårsrapport 2015 for Spar Nord Bank A/S Rekordresultat før skat.

. Ikke alene er forfatteren i stand til at erindre meget deltaljeret, han er også i stand til at fortælle på en både sjov og spændende måde. Husk tilmelding på TS hjemmeside Hundested havn serverer morgenmad til alle besætningerne fredag morgen fra kl. Under sejladsen, som vil være en ”venskabelig kappedyst” vil vi lægge forskellige opgaver ind som danner grundlaget for at vi kan finde en vinder bl.a. Jørgen sagde ofte beskedent, at næstformandens vigtigste to opgaver var at sige “skål” ved middage og receptioner samt at råbe “GENVALG“, når formanden var på valg. februar, hvis der betales via Nets. ”godt sømandskab” men mere om det til skippermødet. Program og tilmelding se mere her. Per Makwarth og Havnefoged Søren Brink står bag dette fine tilbud som vi håber mange vil bakke op om. Sejladsen går ud fra Tuborg Havn om morgenen, og slutter af med mållinje syd for Helsingør.   TS inviterer i år igen til træningssejlads. Karakteristisk i øvrigt, at moderen ikke skrev ret meget om tyskerne og krigen som sådan, men mest om den daglige møje med at få fat på forskellige rationerede varer til husholdningen. OTA-bøgerne, Flemming-bøgerne, Ugebladet Hjemmet, børnetimen i radioen, blade for børn osv.

Efter den dag vil sekretariatet sende de nye mastemærker ud og jeg vil sende rykkere ud, men det håber jeg nu ikke bliver nødvendig. I den sofa fik vi læst godnathistorier, og det var her, far sov til middag om søndagen, før han skulle til eftermiddagsforestilling i Folketeateret.. juni.  Hundested er desuden også et godt sted at overnatte om søndagen efter generalforsamlingen når man er på vej hjem Vi holder et skippermøde kl. Der findes dem, der kan huske – og der findes dem, der kan skrive. Er sparxpres en bank?. Se program og hvordan du tilmelder dig. Temaet for medlemsmødet: Hvordan forenes den sejlende kulturarv i Danmark. Renten kan variere. er taget i anvendelse – meget må forfatteren selv have gemt i kasser på loftet – men han har også været så heldig, at hans mor skrev dagbog under besættelsen, så mange ting kan hentes frem heri og støtte drengens erindring. september Der vil være mulighed for at ankomme til Bogø Havn allerede fredag og programmet byder på ål, drivkvase, valg af lokalfolk og meget mere. Og skal det blive til skrevne erindringer, så skal de to dele helst forenes. Der er ikke kapsejlads retur til København næste dag om søndagen. Se her.

Ejendomsvurderinger | - DinGeo - info om oversvømmelse.

. De traditionelle og klassiske fartøjer dyster i forskellige løb og klasser. Og mon ikke der vil være lidt musik og anden underholdning. Du kan stadig nå at tilmelde din båd og besætning - og nu er programmet også klar. maj efter en rutineoperation. Jørgen var, udover at være en erfaren og dygtig sømand og et venligt menneske, et stort foreningsmenneske. Festival og Regattaen er ikke berørt af aflysningen og gennemføres som planlagt. Poul Erik Clausen og Finn Svendsen TS-medlemsmøde, Sjælland Nord, lør. Medlemsmødet i Sydsjælland giver rundtur i TS. Dagen sluttes af i Helsingør med festmiddag og præmieuddeling.  Vær med, når Sundet for første gang i mange år bliver fyldt med flotte gamle træskibe og klassiske sejlbåde og joller

Kommentarer