Hjælp til afvikling af gæld: 6 gode råd

HVERDAGSMAD MADOPLEVELSETIL FESTLIGE LEJLIGHEDER NEM & LÆKKERJULEFROKOST NYTÅRSMENU SPØRG OS BARE. Og ja, så klarer vi også at sende din post og udlevere dine pakker. Vi anbefaler at du sender os en mail med en beskrivelse af dit projekt - så vil vi to gange årligt tage stilling til fordelingen af vores midler. Der opstod en fejl - prøv venligst igen! Mail modtaget. Du finder vores kontaktoplysninger herunder. Vi har en lækker bagerafdeling med lækre kager og solidt bagværk fra Lagkagehuset. det synes vi, i al beskedenhed også vi gør! Vi glæder oshver dag til at servicere dig og din familie med friske og lækre fødevarer. Frugt & Grønt Kolonialchef Delikatesse Kasselinjen Delikatesse Kiosk & Administration VI STØTTER Vi bakker op om nedenstående projekter.

Kvantecomputer - Wikipedia, den frie encyklopædi

. Vi glæder os til at hjælpe dig. Hjælp til afvikling af gæld: 6 gode råd. Vi er meget mere end et supermarked. For at give dig den bedst mulige rådgivning, har vi brug for nogle oplysninger om dig og din gæld. Sådan får du mere økonomisk overskud. kig bare forbi og se selv. ja, vi vil selvfølgelig allerhelst have at du kigger forbiog ser det live. Har du tid, så nyd en bid brød i vores café eller tag skjorterne med under armen, så renser vi, mens du handler.

Få hjælp til Stofa Tv - Tv-, bredbånd-, internetudbyder.

. Husk at vi har masser af gratis p-pladser lige udenfor butikken. Du kan spille Tips og Lotto og så sælger vi Haderslev Butikkernes gavekort! Vi tilbyder. Vi har egne kokke og butiksslagtere, som både producerer færdigretter og gi´r dig råd og tips til køkkenet. Vi har en stor afdeling med alt, hvad du behøver af økologiske varer til de rigtige priser, samt et stort udvalg af specialvarer. Du skal ikke gøre andet end at tage det beskidte tøj med herned - så klarer vi rensningen med et smil. Herunder finder du vores afdelingsledereog dem finder du i butikken hver dag. Gode tilbud og masser af konkurrencer - klik ind og "synes godt" om vores side med det samme! Vi skulle gerne være til at finde. hvis ikke kan du i hvert fald få lidt hjælp på kortet herunder. Vi behandler dine oplysninger fuldt fortroligt jf. MAD UD AF HUSET Vores dygtige og uddannede delikatesse kan bare lave godt og inspirerende mad - for vi har de bedste råvarer lige ved hånden.Vi kommer gerne med et forslag til jeres menu - selvfølgelig indenfor pengepungens grænser! Se vores brochure her. Gem og fortsæt Velkommen til MENY Haderslev. Jeg ønsker hjælp til gældssanering. Vi er her for at hjælpe dig og du skal bare spørge os til råds. Du kan også bruge formularfeltet her til venstre. Det er aldrig godt at handle på tom mave. Byens posthus Vores posthus har åbent på hverdage fra kl. Dit fødevaremarked midt i byen Hos MENY finder du alt, hvad du mangler til hverdag, weekend og fest - du behøver kun at handle ét sted! ÅBNINGSTIDER: MANDAG-FREDAG KL. Omkring Kasse Kreditten. Send Ring eller skriv Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail hvis du har spørgsmål. Hvor meget afdrager du ca. jo for os, men vi serverer gerne et stykke brød i vores café, så du kun får de varer i kurven, du har brug for. Hvad er gældindsamlere?. Du kan herunder se billeder fra butikken.

Kommentarer