Hold madbudgettet

At bruge indkøbsposer som skraldeposer er dyrt. Friske krydderurter er desværre alt for dyre i supermarkeder efter min mening. Så undgår du også at lade dig forføre af fastfood, som samtidigt ofte er usundt. Lav en dobbeltportion, så der er plads til ”jeg gider ikke lave mad i aften” dage Nogle dage orker jeg bare ikke at lave aftensmad og det skal der være plads til. Hjernen har en fantastisk evne til at overbevise dig om, at noget er nødvendigt, selvom det i virkeligheden ikke er. Spis mindre Nu får jeg røde kinder. Lav madpakke til frokost En stor pengerøver er udgifter til morgenmad på tanken, i kantinen eller i smørrebrødsforretningen. Denne app er genial, hvis man gerne vil holde styr på kalorierne, så man kan spise lækker mad i de rette mængder – og derved ikke tage på! Hold styr på madbudgettet Et begrænset budget skal ikke være en hindring for at lave lækker mad. Søg her Tidligere fyldte kogebøger rigtig meget på køkkenhylderne, og skal man virkelig forkæle sig selv, er det da også en helt fantastisk måde at få ideer til lækre madopskrifter på. Der er mange penge at spare ved at planlægge ugens menu Lav f.eks. Det positive er derfor, at man kan bruge de forskellige apps til alt fra at finde lækre opskrifter – til at holde styr på kalorierne og budgettet! Apps med lækre opskrifter Yummly samler opskrifter fra hele verden. Udover at undgå madspild og spare penge får du nogle dage, hvor du laver mad, som du normalt ikke ville lave og opdager nye spændende kombinationer. Det skal bare op af fryseren og i ovnen. ”Mad for fattigrøve” er en app, der er genial for alle fattigrøve, da man ugentligt bliver præsenteret for budgetvenlige opskrifter og madplaner. Du bliver alligevel ikke mere lykkelig af at købe disse ting. Lån til andelsbolig - Se hvordan hos Fairlån. Hvis du holder dig til at købe ind en gang om ugen, fristes du heller ikke så ofte til impulskøb. hakkebøffer, lasagne eller spaghetti med kødsovs. I skrivende stund er der f.eks. Det er både usundt og spild af mad og penge.

Rådene er delt op i kategorierne: Spar penge på transport Spar penge i hjemmet Spar penge med sundhed Spar penge med andet Kom selv med gode tips til andre ved at skrive nederst på siden. Den ender alligevel i skraldespanden en dag. Derudover byder appen på smukke billeder og videoer med instruktioner til, hvordan man laver maden. Hold styr på kalorierne Lifesum en app, der gør det let at holde styr på kalorierne. en madplan for den kommende uge om søndagen og køb ind om mandagen. Her er der flere tusinde opskrifter. Og så er det da sjovt at have lidt grønt stående i vindueskarmen eller i haven. Nogle af rådene sparer dig ikke for formuer alene, men hvis du bruger flere af rådene sparer du hurtigt en masse penge hver måned. Planlæg en månedlig uge hvor du tømmer fryser og køleskab for rester Undgå at smide madrester ud og frys det ned. Lav ALTID madpakke til frokost og husk at have det med på ugens indkøbsliste. Dog skal man ikke underkende de mange nye apps, der er på markedet. Appen kan kobles sammen med andre apps, så forbrændte kalorier ved motion trækkes fra ”kaloriebudgettet”. Ulemper ved at freelance. Du kan også nøjes med en dag ”hakket kød” dag og fryse resten ned til ugen efter. Gå selv på opdagelse Gå selv på opdagelse i det store univers af mad-apps, der uden tvivl kan gøre enhver madelsker begejstret! De nye apps er ideelle for madelskere. Derfor er det vigtigt at have en opsparing. Mums! Friske krydderurter til morgen, middag og aften er lækkert. Drik vand! Ha! Dette er nok det nemmeste og sundeste tip. Der er noget lækkert og eksklusivt ved at bladre gennem en lækker kogebog. Sammensætningerne af opskrifterne er rigtig gode, og man kan med garanti forvente velsmagende retter. Appen fra Wolt gør det nemt at bestille lækker mad i København, Aarhus, Odense og dele af Nordsjælland. Man kan eksempelvis scanne madvarerne med sin telefon, og så får man indsigt i, hvor mange kalorier der er i madvaren. Det giver også maden den der lidt ”luksus” fornemmelse, da vi ofte forbinder friske krydderurter med restaurantbesøg. laver lasagne, så lav en ordentlig røvfuld og frys resten ned.

Min arbejdskollegas kone blev min sexslave, del 2 - af.

. Karolines Køkken har lavet en rigtig god app, der ideel for alle madelskere. Denne app kan hentes til Apple og Android.  Udbringning Selvom man er en ægte madelsker, kan der være tidspunkter, hvor man bare har lyst til at læne sig tilbage og få lækker mad leveret til døren. Køb de mest friske varer ved at kigge på datoen og tag varerne, der står lænst bag på hylden. Karse på leverpostej maden til frokost eller en ordentlig dusk purløg på morgenomeletten eller æggemaden. Her kan man dykke ned i flere millioner lækre opskrifter. Der er derudover en indkøbsseddel i appen, hvor man kan krydse madvarerne af i takt med, at man køber dem. Sælg din bil Rigtigt mange har bil men ikke rigtigt brug for den. Kig efter tilbud inden ugens indkøb Supermarkeder har næsten altid gode tilbud på bestemte varer. Så har du til de dage, hvor du ikke orker at lave aftensmad.. Det er MEGET billigere at lave mad selv og spise hjemme. Det er ”luksus” og du er sikkert tilbøjelig til at føle, at du har brug for den. Lad chokoladen, ”Kig Ind” og de lækre lysestager stå på hylden. Brug så mange råd som muligt, så du kan betale din gæld hurtigere eller spare flere penge op. En bil er et dyrt transportmiddel. Hold madbudgettet. I stedet for at forfalde til fastfood kan du lave en dobbeltportioner, når du laver mad. Ud over at de er friskere holder de også længere. Så undgår du at fylde din luksuskrop med bjærge af sukker og andre EXXX numre. Planlæg, at den sidste uge i måneden skal du gennemgå, hvad der ligger i køleskab og fryser. Hold øje med holdbarhedsdatoen! Når supermarkedet får nye varer hjem, stilles de nyeste bagerst på hylden, så de kan sælge de gamle først. Appen er særdeles brugervenlig.

Spar penge · 100 tips der sparer dig om året!

. Plant dine egne urter Der findes ikke noget bedre end friske urter i maden og masser af det! Frisk basilikum i tomatsalaten eller kødbollerne. Lav biksemad eller andre alternative måltiden, hvor du bruger madrester. Se oversigt over aktuelle tilbudsaviser. Det samme gælder kødsovs osv. Lav en indkøbsliste og hold dig til den! Når du har lavet din ugentlige madplan, så lav en indkøbsliste og undgå at købe andet

Kommentarer