Hvad du skal tænke på når du kigger på lån?

Den helt nye KIA Optima giver dig fuldstændig ro i sjælen. speedlimiter Varme i rattet Sædevarme, forsæder Parkeringssensor for & bag LED kørelys Mdl. Hvad er et kreditkort?. lysregulering Tågelygter foran Parkeringssensor bagved Bakkamera m. Den byder på materialer af højeste kvalitet, bedre udsyn og mere plads til både ben og bagage. Mere imponerende og markant design. Med en hurtigt hældende taglinje og strømlinede former langs det stærkt skulpturelle karrosseri fremstår bilen lav, slank og smidig.

Kviklån med hurtig udbetaling | Ansøg nu og få …

. Og dermed tilfører den elementer af begejstring og oplevelsen af at være en fri sjæl til crossover-oplevelsen. Til dem, der elsker alle former for eventyr. USB Samt Apple Carplay Automatisk lysregulering Mdl. Enkel, men eksklusiv – den nye KIA Stinger imponerer med en kabine, der byder på runde flyinspirerede luftdyser, instrumenter med metalindfatning og dekorlister i satinkrom. Designet er europæisk og atletisk. Lige fra det iøjnefaldende design til en række features i topklasse sætter den helt nye Optima nye standarder for kvalitet. Den nye KIA ProCeeds smukke shooting brake-karrosseri kombinerer begejstringen og elegancen fra en coupé med en sportswagons praktiske raffinement.

”Alt hvad jeg foretager mig skal give mening - ellers er.

. speedlimiter Læderrat & lædergearknop LED kørelys for Bakkamera med dynamisk guide Sidespejle el- indklappelige Mdl. Til dem, der rykker grænser. Flere avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed. Du kan suge alle detaljerne i den raffinerede kabine til dig fra det lavt placerede førersæde – materialer i høj kvalitet, moderne indtræk og kontrastsyninger.

JustMores kontorartikler – så er du klar!

.

Begrænset lager Køreglæde og Rummelighed Manden bag KIA Stinger, Chefdesigner Peter Schreyer og hans team, har nu begået endnu en vognfuld genistreger med den nye KIA Ceed. Læs mere her > Lige nu har du mulighed for at privatlease en masse lækre KIA modeller med ekstra udstyr. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. Det samme er køreoplevelsen.. Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag.

Pengebox Lån med RKI

. GT-Line + udstyrspakke Enkel, men eksklusiv – den nye KIA Stinger imponerer med en kabine, der byder på runde flyinspirerede luftdyser, instrumenter med metalindfatning og dekorlister i satinkrom. Aerodynamiske linjer og en markant kølergrill får dig til at skille dig ud. Derudover byder Sorento på stor komfort for både fører og passagerer – og Sorento er pakket med masser af udstyr. Klik på den ønskede model for at se yderligere information. Blandt andet udstyret med LED baglygter Sidesejle elinklappelige med LED blink Klimaanlæg med antifog Privacy glass Armlæn mellem forsæder m. dynamisk guide LED Kørelys Træthedsregistrering Klimaanlæg Automatisk nedblændeligt bakspejl Højdejusterbart passagersæde Privacy glass Mdl. Interiøret er gennemtænkt, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: at køre. ydelse Grøn ejerafgift/ halvår. Med sit elegante muskuløse karrosseri, sit sportslige kompakte design, sine enestående køreegenskaber og sine fremragende præstationer henvender den nye KIA Stonic sig til dem, der konstant forlanger mere af livet. At finde nye oplevelser og nye steder. Mere banebrydende teknologi. Begrænset lager KIA Stonic er skabt til førere, der nyder hvert et øjeblik. Det føles uvirkeligt, og alle taler et sprog man ikke forstår. Den urbane crossover har også masser plads til venner og familie – og ikke mindst bagage. Nedblændeligt bakspejl Mdl. Hvad du skal tænke på når du kigger på lån. dynamisk guide Træthedsregistrering Mdl. Den er blevet raffineret, optimeret og perfektioneret, så du kan køre helt uden spekulationer. At køre langt og mindre langt. KIA Stonics muskuløse design er skabt til mennesker, der vil gøre enhver køretur til et eventyr. Med den nye KIA Sportage får du altid mere, end du forventer

Kommentarer