Hvad er en debitor?

Hvad er en kreditor? Få svaret her -

. SIMU Byg - Nyt produkt I samarbejde med XL-BYG kan vi nu præsentere et nyt produkt i vores produktkatalog. Du kan teste din browser og opdatere den her:. En kreditor er et udtryk, som bruges om en person eller virksomhed, som har penge til gode hos en debitor. Med andre ord: En debitor er ham, der skylder penge til en. Fordele ved et Bank Norwegian kreditkort. Med SIMU får du mulighed for at gøre din undervisning praksisnær og højne dine elevers motivation. Simulation betaler sig Det kan betale sig at simulere. En debitor er virksomhedens kunde, som den har et tilgodehavende hos. Omvendt er en kreditor en leverandør, som har et tilgodehavende hos virksomheden. Hvad er en debitor. Underviser Henrik Brink fortæller, hvordan et praksisnært og motiverende forløb med SIMU bidrager til elevernes uddannelse og forståelse. Debet er en regnskabsteknisk betegnelse. Huskereglens forsimpling består i udeladelsen af både debitor- og kreditorkonti samt indgående og udgående moms. Sådan sparer du op.

Hokas er fakturaopfølgning på en helt ny måde. Komplet overblik - Hokas giver dig det fulde overblik over hele indkrævningsadministrationen i din virksomhed. Sådan fungerer SIMU SIMU udvikler simulationsværktøjer til uddannelsessektoren med særlig vægt på detail- og handel/kontoruddannelser. En kreditor kaldes også en fordringshaver. Kreditoren er den, der har ‘noget til gode’. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvad en kreditor er og. Hvad er en debitor.

. Husk dine fradrag - der er masser af penge at hente!. SIMU udvikler simulationsværktøjer til uddannelsessektoren med særlig vægt på detail- og handel/kontoruddannelser. Med SIMU får du mulighed for at gøre din undervisning praksisnær og højne dine elevers motivation. Debitor Registret er en del af Bisnode koncernen. Via Debitor Registret giver vi vores kunder adgang til at tjekke betalingsanmærkninger på privatpersoner og virksomheder i Danmark.

Kommentarer