Hvad er Smartlånet?

Du kan underskrive på din mobil, tablet eller pc og din digitale underskrift tæller fuldstændig som en underskrift på papir. Ekspres Bank er en af Danmarks største udbydere af lån. Det er lettere at få et lån, hvis du har en medansøger. Der laves nemlig en kreditvurdering af dig når du ansøger. Bliver du godkendt til et lån, får du pengene udbetalt indenfor en dag eller to. Du kan typisk få bevilget et større lånebeløb med en medansøger. Du ansøger på nettet og får svar med det samme. Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge pengene til: Ferie, en ny vaskemaskine eller tandlægeregning. Hvad er et boliglån?. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Låneaftalen får du fra Ekspres Bank, som også er dem du skal betale tilbage til. Hvad er en andelsbolig?. Hvad kan du låne til hos Smartlånet Du kan låne til hvad du vil hos Smartlånet. Læs mere om lån hos Smartlånet her Sådan underskriver du og får lånet udbetalt Hvis du bliver godkendt til et lån, får du tilsendt en digital låneaftale. Tag familien med på drømmeferien, få råd til en bil eller depositum til en lejlighed. Smartlånet er en låneudbyder, der tilbyder små og store forbrugslån uden sikkerhed. Hvis du ikke bliver vurderet kreditværdig, kan du enten forsøge at ansøge om et mindre lån eller prøve hos et af de mange andre lånefirmaer. En medansøger skal have samme folkeregisteradresse som dig. Firmaet Smartlånet Tilbyder virkeligt disse lån. Ekspress Bank er låneudbyderen du indgår en aftale med. Der står det nemlig direkte, at det vil skade din ansøgning, hvis du giver urigtige oplysninger. Hvis du har behov for at få pengene på din konto hurtigere, kan du prøve et andet lån.

månedlig rente |

. Hvad er Smartlånet. kan du ansøge online, kun med NemID og uden at skulle vise lønsedler.

ExpresLå - Lån penge nu Lån penge online - de. | Facebook

. Når du gør dette, giver du også Smartlånet ret til at lave en kreditvurdering. Det er også din sikkerhed for at du trygt kan låne hos Smartlånet. Hvordan får du mere i indtægt?. Smartlånet er kun formidler af lånet og du indgår derfor ikke en aftale med dem. Du bliver spurgt om hvad pengene skal bruges til i ansøgningsprocessen, men ikke mere end det. Simbo, Ferratum og Nordisk Lån. Du kan se lånebetingelserne for lånet hos Ekspres Bank. Den skal du underskrive med NemID. om året Selv om du opfylder kravene er det ikke sikkert at du bliver godkendt til et lån. Du bliver ikke bedt om dokumentation af dit køb.

Til sidst skal ansøgningen underskrives med NemID. Du vælger først hvor meget du vil låne og hvor lang en løbetid lånet skal have. Du kan vælge mellem: Du bliver ikke afvist fordi du vælger det ene eller andet, så det er en god ide at være ærlig. Smartlånet er kun en såkaldt formidler af lånet, så du skal ikke blive overrasket, hvis der står et andet firmanavn på aftalen.. Her vil du typisk slet ikke skulle svare på spørgsmål om din privatøkonomi. Det gør de blandt andet ved at tjekke din årsopgørelse hos SKAT og undersøge om du står i RKI. Når du har valgt løbetid og lånebeløb skal du udfylde ansøgningsskemaet. Renten afhænger af din kreditvurdering. Det sker helt automatisk på få sekunder. Hvad er Smartlånet. Hvem står bag Smartlånet Det er Ekspres Bank der står bag Smartlånet.

Smartlånet - Monni

. Finansieringen udbydes i samarbejde med Ekspres Bank

Kommentarer