Hvem er vi

Jeg er uddannet bikefitter og ironman coach, se evt. Jeg har flere neurologiske hold på klinikken. Laver løbestilsanalyser, laver træningsprogrammer, planlægger genoptræningsforløb efter skader. Vi vil arbejde sammen med alle relevante lokale interessenter. Kontakt klinikken for yderligere information. Personligt har jeg enorm stor interesse inden for idrætsfysioterapi og har arbejdet meget med både træningsprogrammer og kostplanlægning i forbindelse med min uddannelse. Vi vil skrue op for volumen, så der kommer flere aktiviteter, events og mere firmaidræt for de lokale arbejdspladser. Styrket lokal firmaidræt Firmaidrætsforeningerne rummer store potentialer og er mangfoldige med stærke lokale særpræg. Er stadig aktiv i Aalborg Triathlon Klub. Processen startende med identifikation af f.eks. Derudover samarbejder Dansk Firmaidrætsforbund med en lang række virksomheder, som rådgives om sundhed og motion med udgangspunkt i de enkelte medarbejderes behov.

Hvem er vi | Nordsøfonden

. Arbejdspladserne skal mærke, at kollegamotion med os er en selvfølge. Det er helt enkelt, for alle – og vi kommer hurtigt i gang. Både på sygehus, kommunalt og nu i privat regi. HansenJeg er fleksjobber.Min arbejdesopgaver:Jeg passer receptionen/telefon Giver nye tider Tager imod betalingIndkøb/bestilling af varer til klinik i samspil med min kollega PiaOg så er jeg husets blæksprutte. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Det er her, du møder firmaidrætten, når du spiller fodbold, bowling eller andet med kollegerne mod andre firmahold. Den lokale firmaidrætsforening er forbundets lokale repræsentant. Vi vil identificere – og skabe relation til – de lokale partnere, der gennem nye netværk og samspilsflader kan styrke firmaidrætsforeningerne lokalt. Det er hér, hovedparten af aktiviteterne finder sted, og hér man har den daglige kontakt med medlemmerne. trænet og behandlet børn, unge og ældre med blodprop, hjerneblødning, sclerose, parkinson, neuropati, ALS samt cancer i hjernen. Det potentiale skal vi få til at vokse og vækste, for det er her, magien opstår med nye aktiviteter og nye relationer mellem firmaidrætsforeningerne,lokale arbejdspladser samt andre lokale aktører og ildsjæle. Har spillet fodbold gennem mange år, cykler en del, sejler kajak, løber marathon og har kørt en del ironman i triathlon. Vi vil være den opsøgende partner, hvor vi jagter den gode dialog med de engagerede ildsjæle og beslutningstagerne på  arbejdspladserne. Jeg har i en årrække arbejdet med neurologiske patienter. Disse lokale særpræg er en styrke, og vores afsæt er, at der er mange sandheder – og ikke én løsning – når vi skal skabe mere lokal firmaidræt i hele landet. Det magiske potentiale Sammenhængen og overlappet mellem de to indsatsområder rummer et særligt magisk potentiale. Ved at lytte og lære får vi skabt stærke relationer. Firmaidrættens politiske struktur Om Dansk Firmaidrætsforbund. Vi vil arbejde for, at der i flere kommuner i Danmark er en firmaidrætsforening, hvor arbejdspladser kan mødes lokalt og dyrke firmaidræt, mærke fællesskabet og magien ved holdånden. Hvem er vi. Mulligan mobilitation wit movement introduktionskursus. Ole og Jena gav mig mulighed for at starte allerede dagen efter jeg dimmiterede, og jeg har derfor arbejdet i klinikken siden da.. I kraft af at jeg er ny, sætter jeg i starten ekstra tid af til hver enkelt patient, således den optimale undersøgelse og behandling opnås.

Vi vil afsøge, hvordan og hvorfor kollegamotion er en afgørende faktor for at fastholde medarbejdere og skabe trivsel. Jeg er særligt interesseret i idrætsfysioterapi. Jeg har en fortid inden for forsvaret.

Robin VS Samrita VS Lasse! | Duck Game

. Sådan sparer I penge som familie. Årelang efraring med forskellige sportsgrene, herunder styrketræning, fodbold, volley ball, svømning m.m. http://in-line.dk Jeg har en særlig interesse for akupunktur og underviser i akupunktur. afregning m/ regionen regnskab for I/S Indkøb/bestilling af varer til klinik i samspil med min kollega Gitte samt sende breve til læger, advokater, og andre for fysioterapeuterne. Jeg er selv aktiv inden mange områder, men specielt håndbold og langdistanceløb. Alle med en fælles ambition om at styrke den lokale firmaidræt og kollegamotion, så vi sammen skaber og udvikler lokale aktiviteter. Jeg har mulighed for hjemmebehandling. Vi vil inspirere til og skabe stærkere tradition for kollegamotion – gerne med puls og power – på flere arbejdspladser.Vi skal være omstillingsparate overfor arbejdspladserne, så vi hele tiden griber de muligheder, der opstår. Forbundets ledelse varetages af forbundsstyrelsen og en række faste udvalg, som sammen med forbundets ledergruppe og medarbejdere sørger for at udmønte beslutninger og servicere foreninger, medlemmer og kunder. Vi tror på, at arbejdspladsen er et perfekt sted at motivere til idræt og en sundere livsstil, også når dåbsattesten er mere falmet end gennemsnittet

Kommentarer