Hvem kan ansøge om et lån?

Her er det nu tid til at forberede dig på en spændende tid med at komme i kontakt med forskellige værtsfamilier. Vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen. Du vil herefter blive kontaktet af STS, som vil have en kort samtale med dig omkring vores optagelseskrav til programmet. Din interviewer er selv tidligere au pair, og kan derfor besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Der er forskellige trin, du skal igennem med din ansøgning. I USA må vi som organisation ikke deltage i "sportsrekruttering". Hvem kan ansøge om et lån.. Du får herefter et link/dokumenter, så du kan påbegynde din ansøgning.

Nu er det tid til at betale placeringsafgiften. Din spændende tid som Au Pair med STS kan begynde. Hvem kan ansøge om et lån. Ansøgning godkendtNår din ansøgning er blevet godkendt af STS og vores samarbejdspartner i værtslandet, vil du komme videre til matchingprocessen. Når ansøgning er komplet, læser STS den igennem.

Hvem, hvornår, hvor -

. Du har også fået al nødvendig forsikringsinformation, eventuel hjælp til at skaffe et internationalt kørekort og flybilletten er bestilt. Hvis du efterinterviewet bliver godkendt til programmet, vil du modtage en faktura på vores ansøgningsafgift, som du får tilsendt per mail. Med STS High School Select har du større mulighed for at vælge skoler, afhængig af deres specifikke sportsprofiler. Stående lån. Turbolån. FIFA's regler på det område. Forberedelser inden afrejseVisum skal ordnes, før du rejser, hvis du vælger et land udenfor EU. Hvad betyder månedlig ydelse?. Din skole kan også have en politik om, at visse teams er lukket for udvekslingselever, men det er let at undersøge ved din ankomst. På nogle destinationer starter det hele med et forberedelseskursus, inden du ankommer til værtsfamilien. Gå ind på det land, du gerne vil rejse til, og indtast dine kontaktoplysninger - det tager kun få minutter. Dit au pair eventyr kan begyndeDu rejser af sted mod din destination og din værtsfamilie. I Spanien må udvekslingselever ikke spille kampe for deres klub pga.

DM Rally 2016: Har du det der skal til for at blive Danmarks Rallytalent 2016? | Opel Danmark

.   Ansøgning og interviewDu og intervieweren finder en tid og dato, som passer jer begge ift. På andre destinationer venter der en velkomstpakke til dig hos værtsfamilien. Forsøg at holde et åbent sind, så du giver alle værtsfamilierne en chance. Vi vejleder dig igennem visumprocessen. Bestem dig for en familieDu har valgt en værtsfamilie, underskrevet kontrakten med dem, og er nu klar til at forberede dig på dit au pair-ophold. Vi hjælper dig med alt det praktiske, som du skal have styr på inden afrejse. Opfylder du kravene, vil STS efterfølgende sætte dig i kontakt med en af vores interviewere, som vil kontakte dig inden for få dage

Kommentarer