Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet. Jutlandia Terminal A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. PERIODE FOR OPBEVARING Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Vores kontaktoplysninger finder du øverst. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. BEHANDLING AF PERSONDATA Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til. Her har du også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet. DINE RETTIGHEDER Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til.

Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse. I relevante tilfælde videregives data til banker, inkasso, fragtfirmaer, forsikringsselskaber, kreditforsikring og offentlige myndigheder. REKRUTERING Ved modtagelse af ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Du er også altid velkommen i vores fysiske butik, hvor du også kan se nærmere på vores sortiment, og hvor vi ligeledes står klar til at vejlede og hjælpe dig. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. ”Gør det selv” Vi ønsker at opfordre til og støtte kreativitet og skabe rammerne for, at vores kunder kan udfolde deres kreative evner. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Zaplo. Ellos lån. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvordan får du mere i indtægt?.

Hjem

. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Som leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, kontaktperson, bank, kontonummer. Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Der er opskrifter til at lave et forklæde, sleeves til computer eller smartphone, en køkkenrulleholder og meget mere. Dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrev er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os eller afmelde dig i hvert enkelte udsendte nyhedsbrev. Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det. VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, konsulenter i forbindelse med HR support og koncernforbundne selskaber. Inspirationsbloggen giver en step-for-step guide til hvert enkelt projekt, så enhver har mulighed for at prøve sine evner af. Hjælp og vejledning Du er altid velkommen til at kontakte os på både telefon eller e-mail, hvor vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål til vores udvalg og andet, så vi kan hjælpe og vejlede dig på bedst mulig vis. Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Vores udvalg giver rig mulighed for at tænke stort og kreativt og for at komme i gang med et nyt projekt. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Vores inspirationsblog kan her bidrage med inspiration, hjælp og vejledning til udførelse af mange spændende projekter samt en udførlig liste over, hvilke materialer, der skal bruges.

Frisør Slagelse | Frisørsalon Vivi HairDesign | Book en.

. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne. Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: navn, adresse, e-mail, telefonnummer., og kontaktperson. Dette websted ejes af Jutlandia Terminal A/S, CVR-nr. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. Vi ønsker at sætte den personlige vejledning i højsædet, så vores kunder altid oplever tilstrækkelig og behagelig service og hjælp, både online og i vores butik. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 5 gode råd: Få mere ferie for pengene guider dig.

Edel Liisbergs Børnehus

. Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden. DATA HOLDES AJOUR Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Vi prioriterer relationen til vores kunder meget højt, og vi arbejder altid for at kunne imødekomme vores kunders ønsker til både udvalg og service på bedst mulig vis. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. PRIVATLIVSPOLITIK Vi tager din databeskyttelse alvorligt

Kommentarer