Hvilken motorcykel?

Heinrich Nielsen Køreskole Aalborg Velkommen

. Hos QuickImport vil vi meget gerne vejlede dig omkring hvilke modeller, der er fornuft i at importere og til hvilken registreringsafgift. Det danske forhandlermarked for brugte motorcykler er generelt kendetegnet ved, en relativt høj prissætning, og du kan derfor spare forhandlerfortjenesten på at hente MC i udlandet. Du får nemlig stort set intet i afslag på registreringsafgiften, hvis motorcyklen er slidt. I denne blogpost har vi derfor samlet de fire vigtigste staldtips, som du skal kende, for at lave den bedste handel på at importere en brugt motorcykel og betale registreringsafgift. Skal du generhverve dit kørekort tilbyder vi med jævne mellemrum at tage det på weekendhold.  I skoleferien afholdes der særlige intensive forløb, se mere under holdstart. Der er dog en del gængse motorcykler, som er ”låst” i værdi, og som står på SKATs såkaldte niveaulister.

Styrthjelm – MC hjelm – Motorcykel hjelm

. Så følg rådet, og find en cykel med lav kilometerstand. Sådan forkæler du dig selv når du er gravid. Derfor handler vore tips ikke om mekanik, men om afgiftsteknik. Al teoriundervisning foregår med det nyeste udstyr og køreundervisningen foregår i tidssvarende biler, sådan at du på alle måder bliver bedst forberedt på selv at skulle færdes sikkert i trafikken. Køb derfor en motorcykel, der har kørt et begrænset antal kilometer. Det handler om sikkerhed og tryghed i undervisningen, hvilket vi lægger stor vægt på. Hvilken motorcykel. Det er værditabet på motorcykler, som lægges til grundlag for beregning af registreringsafgiften.

Brugte motorcykler - Køb og salg af motorcykel / MC - 123mc

. registreringsdato, eller f.eks. Her er det ikke helt konsekvent, at værditabet følger nedskrivningsskalaen. Lad være med at importere en brugt motorcykel, som har buler, ridser og bærer præg af brugsslitage. Der kan faktisk være mange penge at spare at importere en brugt motorcykel, hvis man følger nogle Simple råd. Dette skyldes, at registreringsafgiftsloven siger, at hvis der ikke kan findes handelspriser/markedsstatistik i Danmark, kan man beregne registreringsafgiften ud fra en nedskrivningsskala, som er fastsat ved lov. Jeg har selv beregnet hundredevis af motorcykler, og jeg oplever, at der i ganske få tilfælde er motorcykler, som synshallen sætter til ”under middel stand”. Du får nemlig ingenting i afslag for et højt kilometertal. Køb en brugt motorcykel – i flot stand En importeret motorcykel skal altid købes i meget flot stand. Dog skal det tilføjes, at udtrykket i registreringsafgiftsloven ”som udgangspunkt” har åbnet op for, at meget høje kilometertal kan give et mindre afslag i prisen.

Vores elever skal være de bedste og bestå prøverne første gang, og det gør de fleste, når der ydes en indsats. Vi laver forhåndsvurdering af registreringsafgiften på alle typer motorcykler, så du kan få overblik over den samlede økonomi inden du køber en motorcykel i udlandet. Dette er dog ingen lovgivningsmæssig praksis, og du kan derfor ikke være sikker på at få fradraget. Vi ved en masse om registreringsafgift og motorcykler, og vi elsker at vejlede. Køb en motorcykel, der har et lavt kilometertal I registreringsafgiftsloven står der, at der ”som udgangspunkt” ikke beregnes tillæg eller fradrag for et meget højt eller meget lavt kilometertal.

KØBER EN NY SUPERBIL!! - BEDSTE MOTORLYD!! -VEHICLE SIMULATOR - DANSK ROBLOX - [#26]

. direktør, QuickImport ApS. Tyskland, og hente den til Danmark, og her i forårsmånederne er det noget vi mærker i stor stil hos QuickImport

Kommentarer