Hvor meget og til hvad låner danskerne 2017? (infografik)

Claus & Naja “ Jeg vil gerne opsige alle mine abonnementer hos jer, da jeg flytter til KBH NV d. Vanja Cejvanovic “ Tak for et godt produkt Brian Fisker Madsen “ Vi har været meget tilfredse med at være kunder hos jer. Det hele har virket upåklageligt for mit vedkommende. Rune Asbjørn Juel Mønnike “ Vi har været glade for at have net og tv hos jer. xx/x og må derfor med deprimeret sjæl afmelde os jeres fantastiske internet fra den dato. Derfor opsiger vi vores abonnement. Vi kommer til at savne jer. “ Jeg har været glad og tilfreds med internet levering fra Andels.net. Jan Schjønberg Pedersen “. at vi har solgt vores andel, men vi har været meget tilfredse med internettet, pris, hastighed mv. Emil Krapper “ Det hidtil bedste! Jeg vil varmt anbefale andels.net til alle dem, som ønsker billigt TV og internet, men som ikke vil gå ned på kvalitet. Ralf Jensen “ Hej jeg vil gerne opsige både tv og internet pakke. Vi vil derfor gerne opsige vores abonnement pr. Har ellers været yderst tilfreds med at være kunde hos jer - jeg beholder dog stadig mit tv-abonnement. Vi har været meget glade for jeres services. Det har desværre ikke været muligt for mig selv at vælge, hvem jeg ville have som udbyder. Dog vil jeg gerne takke for rigtig god service samt internetforbindelse/tv mens jeg har været hos jer. Heine Grønbæk “ Tak for et fint internet i de år jeg har været kunde! Johan Auning “ Hej, jeg ville bare skrive at det er virkelig rart at have en internetudbyder som jer. og har været rigtig glad for jeres internet, som har kørt bedre og mere stabilt end noget andet jeg har haft. Det er en fornøjelse når det bare spiller! Rigtig go weekend.

Fie Laursen efter brystoperation: Jeg græd, da jeg så dem

. Nels Rohde “ Jeg vil gerne opsige mit internetabonnement hos jer pr. Joachim Olesen “ Tak for jeres gode internetforbindelse. Pelle Gätke “ Jeg har været glad for at have Andelsnet som leverandør, og vil gøre hvad jeg kan for at få etableret Jeres netopkobling i vores forening.

Få rabat på ferien, dæk til bilen, oplevelser og meget.

. Solveig Hede “ Hej Andels.net, Må erkende, at jeres net er stabilt - og godt. !! +billigt +høj oppetid +venlig og hurtig betjening i tilfælde af problemer +synkrone linier Nikolaj F.G. “ Vi har være glade for forsyningen gennem tiden, og siger tak for denne gang. Keep up the good work og mange tak fordi i gider fortsætte med det i gør. Peter Rousing Oberländer “ For lang tid siden besluttede den andelsboligforening jeg bor I at vi ville hoppe med på fibernet bølgen og tilmeldte os derfor et af elselskabernes udbud fra DBNet. Helt fantastisk hurtig og billig forbindelse, jeg er meget tilfreds. Marianne Agerholm Andersen “ Jeg har været glad og tilfreds med internet levering fra Andels.net. Mvh Maria og Olivier Olivier Gerey-Bak “ Hej. Pludselig var der ikke brug for modems og det ene og det andet der skulle tilsluttes elnettet. Jeg ønsker at opsige mit internet pr. Nikolaj Munk “ Det er med stor beklagelse at jeg på grund af flytning må opsige den bedste og billigste aftale jeg nogen sinde har haft, på levering af bredbånd. Kan du sende noget officielt matriale og priser, hvor dit tilbud om gratis etablering indgår, så vil jeg tage det op i foreningen ved først kommende lejlighed. Her var det så vi stødte på Andels.net og vi har ikke kigget os tilbage siden. “ Jeg bor på Ålborggade xx, xx.

. Claus Baarsgaard Frederiksen “ Vi har været yderst tilfredse med jeres produkt gennem alle årene Anders Kolze “ Jeg vil gerne starte med at rose jer for jeres velfungerende internet og de billige tv-pakker. Sig gerne til, når I har nyt materiale / kampagner, så vi kan få flere med herude. Hvor meget og til hvad låner danskerne 2017? (infografik. Frederik Lyngbye Rasmussen “ Jeg har målt, kablet direkte i vægstik; alt slået fra/alle pgr. De har alle former for TV-kanalspakker, alle i god kvalitet, så der er noget til ethvert behov - og ethvert prisniveau. Andreas Lund “ Vi skal hermed melde flytning og dermed opsigelse af vores eksisterende internet abonnement. så jeg vil klart anbefale jer til de nye ejere. “ Vil blot meddele, at min mand og jeg er super glade for vore internet, der har været helt problemfri. Der er ikke noget som helst at sætte en finger på, det virker bare og generelt med højere hastighed end lovet. René Hyldig “ Tak for god service i mange år.

Jeg håber I kommer til Frks.berg på et tidspunkt, efter lidt startvanskeligheder har vi været meget glade for andels.net. Thomas Frank-Gopolos “ Jeg vil sige, at Jeg har været rigtig godt tilfreds med min forbindelse i den tid jeg har haft de Michael Kvistgaard “ det er sgu fart på internettet, det er helt genialt ! “ Fornemt. Det er en virksomhed med stor transparens og med en forretningsmodel der rent faktisk tilgodeser kunderne og ikke aktionærerne hvilket er et frisk pust i denne jungle. Det var bare at sætte kabel fra stikket i væggen så kunne man registrere sig. Gerd og Arne Stenlund “ Hej andels.net. d.d., da jeg overgår til arbejdsgiverbetalt internet. Claus Jensen “ Hej Asger,. Rene Seberg “ Hej Andels.net Min kæreste og jeg er glade brugere af jeres internet. Efter den første eufori havde lagt sig må jeg sige at selv om hastigheden ikke fejlede noget så bar deres pris tydeligt præg af deres position på markedet. Jeg har været meget tilfreds med Andelsnet, og vil med sikkerhed vende tilbage igen. Installation er flot lavet, både kabeltrækning og udstyr i kælderen. Mvh Peter Peter Holm “ Hej Vi flytter d. Lave priser høje hastigheder og meget hurtig support.

Join Us - En Verden Til Forskel , Chipmunk [DKz-ASE]

. dags dato, da jeg nu får leveret internet gennem arbejdet. Jeg har været lidt rundt og kigge og jeg syntes at i har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Marlene Pedersen “ Tak for god service i mange år. Steffen Frank “ Vi er rigtige glade for vores internetløsning hos jer. Da vi ikke på nogen måde har været utilfredse er det muligt at vi vender tilbage som kunder. Andreas Clemmensen “ Efter at have nydt jeres fantastiske internet i nogle år, flytter vi fra vores lejlighed og vil derfor gerne opsige vores abonnoment pr. Lån til indskud – Søg om lån til boligindskud online. Jeg ville uden tvivl fortsætte med at bruge jer, hvis jeg blev i kvarteret. Desværre skal vi flytte og kan ikke på vores nye adresse få andels.net. Nikolaj Krarup “ Vi har nu fået etableret vores og net og det kører jo perfekt! Jeg er så småt gået i gang med at hjælpe de folk i foreningen der har brug for det

Kommentarer