Hvorfor vælge afdragsfrihed?

Ved at afkriminalisere Danmarks pot-hoveder bringer vi dem netop et skridt ud af tågen og et skridt nærmere på at få den opmærksomhed, som de har brug for.Et omtalt emne er også at cannabis er et "gate-way drug" til andre hårdere stoffer. Det bliver dealet til unge, af unge landet over og er en vej ind i det kriminelle miljø - og dermed skaber en vanskelig og ustabil opvækst. Hvorfor vælge afdragsfrihed. Lån til pensionister. Nu når det er så nemt at vælge det fra. Nu har jeg læst flere forskellige argumenter imod legalisering af cannabis og fik sådan en lyst til at skrive mine tanker ned. Nu gider vi ikke at lege politi og røver mere i et spil der aldrig ender, men kun eskalerer.

Hvorfor vælge Rudehøj? Det prøver vi at give dig svaret på her

. En legalisering vil skabe et kontrolleret, troværdigt, og fredeligt marked med mulighed for aldersgrænse, kvalitetkontrol og ikke mindst fjerne den enorme indtægtskilde hos de kriminelle bander.

[Rant] Offentlig transport i Odense

. Lad os bruge energien på hvad der virkelig gælder, at snakke med hindanden og at støtte op om hindenden.Kom så, græsset er grønnere på den anden side.

Bedste langsigtede investeringsmulighed for begynder?

. Der er mange der har røget bønne i flere år, men aldrig kunne drømme om at tage hårdere stoffer, og så er der nogen der også tager hårde stoffer. Et misbrug af hash kan dog medvirke til dovenskab og give en ligegyldig indstilling til dit liv. Noget der kan bevises dog, er at verdens mest brugte drug, næst efter alkohol, er marijuana. En risiko der først og fremmest går ud over en selv. På den anden side kommer der flere og flere veldokumenterede beviser på at cannabis har positive og healende effekter på kroppen. Vi dyrker det, vi bruger det, vi misbruger det. Lad os være et forbillede, de voksne, dem der siger at vores børn ikke skal falde ind i et liv af kriminalitet og vold. Dette kan være svært at benægte fuldstændigt selvom det er en ukorrekt generalising. 
Lad os sige at det var det. våbensmugling og andet organiseret kriminalitet.En alternativ "løsning" der bliver forslået er, at styrke politiet og mere overvågning skulle bekæmpe hash-markedet. En indtægtskilde der giver dem økonomi til andre foretninger som f.eks. 
At legalisere cannabis vil dog skabe en klar skillelinje mellem de hårde stoffer og at fyre den fede. Der findes ingen dokumenterede dødsfald i verdenen med marijuana som årsag. I stedet for at kriminalisere vores unge og andre brugere, lad os hjælpe dem og tage ansvaret på et nationalt plan. Eget valg, eget ansvar, egen konsekvens.

Hvor kan man få hjælp til at "blive skilt"?

. Om de ville have gjordt det, hvis de ikke havde startet med at ryge lidt tjald først er svært at sige og kan som sådan ikke bevises. At sammenlige det med at gøre det lovligt at stjæle og krænke andres privatliv er jo dybt håbløst, og vi skulle nok lige tænke en gang ekstra over hvordan sådanne tåber kan komme ind i folketinget. Spørgsmålet er så hvor langt vi vil gå, for mere politi giver flere bevæbnet pushere, der giver mere vold, et hårdere miljø og mindre trygge omgivelser. Og at kriminalisere alle dem med et sundt forhold til cannabis, fordi nogle ikke kan styre deres misbrug er ikke en kollektiv løsning. For fakta er, og at tro noget andet er naivt, at der altid vil være et hash-marked. Det har ført til maskeringer, utrygge omgivelser og skud mod politiet og civile. Men med at sige det er farligt, er der rigtig meget der er farligt i vores dagligdag..

Hash-markedet er sådan en god foretning, at de kriminelle er villige til at slå igen imod den danske ordensmagt. 
Men for at kommentere den mere seriøse del af problemstilling, vil en legalisering lige netop være en måde at bekæmpe et kriminelt hashmarked på. Der synes jeg vi skal kigge på Christiania igennem de sidste par år hvor politirazzias er taget stærkt til. Så statistisk set har folk der tager hårde stoffer også prøvet fjolde tobakken. 
Det er bestemt ikke svært at købe marijuana i dagens Danmark, tvært imod. 
Siden tidernes morgen har det været menneskets natur at lade sig påvirke af diverse rusmidler

Kommentarer