I Aarhus rækker SU'en kun til huslejen

Vi hjælper hver måned flere tusinde forbrugere med at finde det bedste lån til deres individuelle behov. I Aarhus skal der bygges flere nye ungdomsboliger og i det hele taget sikres billige almene boliger som kan betales med normale lønninger. Men SU-satsen halter stadig efter. Især hvad angår huslejepriserne i landets studiebyer, kan SU’en ikke følge med. Hos GoKredit kan du låne til akkurat det, som du står og mangler.. På Frederiksberg er det stik modsat. I Aarhus rækker SU'en kun til huslejen.

“Det er bekymrende, at huslejepriserne vokser hvert år uden at SU’en følger med denne stigning. Der er stor forskel på, hvor i landet folk bor, når det gælder interessen for at tage et kviklån online. Private aktører indenfor finansverdenen har også lagt mærke til denne negative udvikling. SU’en tilbydes som en økonomisk støtte til studerende i Danmark, så personer under uddannelse undgår at gældsætte sig for meget. I Aalborg, Sønderborg, Svendborg, Silkeborg, Aarhus, Slagelse, Vordingborg og Esbjerg er lånelysten også stor. I Aarhus rækker SU'en kun til huslejen.

TORSDAG FOR STUDERENDE: Vælg 2, betal. - Bone's.

. Livet i hovedstaden er en dyr fornøjelse, og de økonomiske fordele ved at bo i Danmarks andre store byer er oftest overset. Selv billånet klares på mobilen. Baseret på … Forsættes I disse byer er lånelysten størst Københavnerne er danmarksmestre i at låne online. – For første gang nogensinde ser … Forsættes Nye tal viser, at iPhone-brugere står for langt størstedelen af alle online lån på mobilen. Modsat SU’ens stillestand, har huslejeprisen oplevet store stigeninger, viser nye tal fra Boligportal.dk. Fair-laan.dk er en online sammenligningsportal af online lån. Pressemeddelelser Så snart vejret lugter af sommer, slipper vi hæmningerne og ansøger om billån og finansierer renoveringer på boligen med onlinelån, viser ny analyse fra sammenligningsportalen fair-laan.dk. Der er endda udsigt til, at SU’en måske bliver sat ned, hvilket kommer til at gå udover nuværende og kommende studerende. Derfor skal du have en rejseforsikring. Ved at benytte vores tjeneste, kan du som forbrugere sammenligne lån på tværs af parametre som renter, anmeldelser og udbetalingshastighed. Vi elsker vores smartphones, der kan stadig mere, og det påvirker vores forbrugeradfærd. Dette økonomiske pres er en medvirkende faktor, til at flere studerende er nødt til at optage lån, og det finder eksperter bekymrende.

Priserne for lejeboliger stiger så meget, at studerende.

. Det gælder også lånemarkedet. Det har skabt et økonomiske pres på studerende, der nu er blevet nødsaget til optage lån, og det er bekymrende, mener eksperter. direktør for Fair-laan.dk, Danmarks førende. De studerende kan føle sig presset til at optage lån for at få råd til basale nødvendigheder som mad og tøj. Men selvom SU’en kan være en hjælp for mange, er det ikke nok til at betale alle de udgifter, der blot stiger og stiger. Huslejepriserne har oplevet markante stigninger de seneste år, og SU’en har ikke fulgt trop. Hvor kan man låne penge. Vi er halvtejet af North Media A/S, der er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic. Hvis denne negative udviklingen forsætter, kan det resultere i amerikanske tilstande, hvor studerende ender med tårnhøj gæld, der tager flere årtier at komme ud af efter endt uddannelse,siger Andreas Linde, adm. De nye lånevaner presser de traditionelle spillere på lånemarkedet. Tilsyneladende er indkøbet af nye gadgets noget, som Apple-kunder ofte finansierer ved hjælp af online lån, viser en ny … Forsættes Der er betydelige penge at spare ved ikke at gå efter livet i hovedstaden. Dette har stor indvirkning på studerendes private økonomi. En problematisk udvikling, mener eksperter Dette er en udvikling, som kan få vidtrækkende konsekvenser – specielt for den enkelte. Københavnerne er markant mere lånelystne sammenlignet med resten … Forsættes For første gang griber flertallet af danskerne mobilen, når de ansøger lån online. Apple-kunder er ofte villige til at betale større beløb for at få de nyeste produktlanceringer fra elektronikmastodonten med flotte designs og integreret software. De unge leder denne trend. Især i Danmarks største byer, er huslejen steget markant

Kommentarer