Kontakt os her - Probo Lån

Samtidig er ProBo et sikkert system, der hjælper bestyrelsen med at overholde persondataforordningen bl.a.

Boligadministratorerne Ejendomsadministration i hele landet

. i forhold til opbevaring og brug af beboernes kontaktoplysninger.  Andelsbo sørger for at holde dokumentarkiverne for henholdsvis beboere og bestyrelse opdaterede - dermed sikres, at det altid er de seneste udgaver af de ønskede dokumenter, der er tilgængelige. Alle med interesse for vores fælles ejendom kan nu se en række informationer om både ejendommen og foreningen her på hjemmesiden. Godkende regninger nemt og hurtigt via sikker digital bilagsgodkendelse. Derved slipper beboerne for selv at arkivere dem.

Historien | Hundested-Rørvig Færgefart A/S

. Sådan låner du med NemID. Kontakt os her - Probo Lån. Finde kontakt til bestyrelsen. Log på din forenings ProBo Er du allerede oprettet som bruger, så klik på linket her nedenfor og log på din forenings ProBo. Få fælleskoden fra administrator, [email protected] eller bestyrelse. ProBo – nem og sikker kommunikation i foreningen Andelsbo tilbyder alle vores foreninger ProBo. ProBo håndterer deling af dokumenter og informationer fra administrator til beboere og bestyrelse så det bliver let og elegant for alle parter. Lån penge på nettet. Modtage e-mail når der kommer nye dokumenter fra Andelsbo.

Hvad skal jeg vide, når jeg udlejer min ejerlejlighed.

. Samt andre gode tiltag som f.eks.

Opret dig som bruger af din forenings ProBo Er du ikke oprettet endnu, så benyt foreningens fælleskode og opret din personlige adgang. Velkommen til A/B-RN og vores hjemmeside Bestyrelsen er glade for at byde dig velkommen til vores informative hjemmeside. Anmeldelse af Modus Finans. Fælleskoden benyttes kun til oprettelse af din personlige adgang. Her vil vi løbende tilføje billeder og informationer bla. om de renoveringer vi har udført på vores ejendom. ProBo kan nemt tages i brug også til hjemmeside for foreningen, så bestyrelsen kan præsentere ejendommen professionelt og attraktivt på nettet - alt sammen naturligvis perfekt tilpasset pc, mac, tablet og smartphone. Tast foreningens navn og klik login. vores nye affaldspolitik for sortering og håndtering af affaldet. Kontakt os her for at høre mere. Skrive til andre oprettede beboere i ejendommen via sikkert system. Sende SMS til beboerne ved akutte forhold vedrørende ejendomme

Kommentarer