Kort om samlelån

Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerheds opdateringer, og som alternativt kan du prøve med en anden browser.

Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, eller Debitorregistret, kan vi ikke tilbyde dig et lån. Dette er nummeret direkte til vores privatlånsafdeling, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan optage et lån uden at være i tvivl om noget som helst. Herefter kan du kontakte de øvrige pengeinstitutter og bede dem om et indfrielsesbeløb. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​ Kan jeg ansøge om at låne penge pr. Du bruger desværre en ældre webbrowser, som ikke er kompatibel med vores hjemmeside. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse. Med Lendme får du tilbud fra flere banker.. Hvis du ønsker at blive hurtigere færdig med at betale af på lånene, kan du vælge en kortere løbetid. Beregning på lån fra Aurora lån. Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os. Hvis du har brug for yderligere vejledning, vil vi gerne hjælpe dig. Kort om samlelån. Vi prioriterer kundeservice højt og ønsker naturligvis, at du får den bedst mulige oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Om Ikano Bank og vores tilknytning til IKEA

. ​ Dette betyder, at du stadig kan optage et lån hos os, men du bliver nødt til at overveje, om disse nye betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig.

Samlelån - Se dine muligheder for at samle dine lån her.

.

Samlelån - Få styr på din gæld ved at samle dine lån.

. Hvis det ikke er muligt for os at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde.

Login -

. Derudover sparer du også diverse gebyrer, da du kun skal betale udgifter til ét lån. Du bedes blot ansøge om det samlede beløb inklusive det beløb, du ønsker at låne ekstra. Du kan teste din browser og opdatere den her: Du bruger desværre en ældre webbrowser, som ikke er kompatibel med vores hjemmeside. Husk at have dit NemID parat, så er du klar til at udfylde din ansøgning. Hvad er en debitor og kreditor? – Få svaret her

Kommentarer