Læs da her vores omfattende guide hvor vi gennemgår alt om kreditkort, både fordele og ulemper og gode tilbud.

Det gør vi ved at udvikle hjælpemidler til dagligdagen for både bevægelseshæmmede og handicappede, der kan aflaste kroppen, så du kan gøre så meget som muligt af det, du drømmer om at kunne. Heldigvis er der hjælp at hente her hos Liftup. Læs mere nedenfor om, hvordan du kommer i kontakt med Liftup, så vi sammen kan skræddersy den helt perfekte løsning til dig. Læs da her vores omfattende guide hvor vi gennemgår alt om kreditkort, både fordele og ulemper og gode tilbud. Hun vil gøre os klogere på menneskets forhold til pels og fortælle om pels som materiale i forhold til design og bæredygtighed. Vi leverer også velfærdsteknologi til kommuner og regioner. Vi slutter af med en ølsmagning med to forskellige øl - som det hører sig til i en ølhave. En bedre og mere mobil hverdag skal være alle forundt, og vi mener selv, at vi kan tilbyde nogle af de bedste produkter på markedet inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler til ældre og handicappede.

Danmarks Idrætsforbund

. Vi distribuerer dog hjælpemidler til ældre og handicappede over det meste af verden, og sidder du i udlandet og har brug for velfærdsteknologi, kan du finde din nærmeste forhandler af produkterne fra Liftup her. Vi er vilde med feedback og konstruktiv kritik, så vi hele tiden kan blive bedre til det, vi gør. Det er vores ambition, at vores produkter skal skabe lige muligheder for alle, så alderdom eller svækket mobilitet ikke nødvendigvis behøver at betyde nedsat bevægelsesfrihed for den enkelte. Ekspert i bæredygtigt design Else Skjold sætter i dette foredrag pels i perspektiv. Klik dig rundt her på siden, og læs mere om Liftup og om vores produkter. Du kan læse mere om vores vision og mission her og om virksomhedens historie her, så du kan blive klogere på, hvilke værdier Liftup står for. Heldigvis bliver teknologien inden for hjælpemidler til ældre, handicappede og bevægelseshæmmede stadig mere og mere veludviklet, og der kommer konstant nye og bedre produkter på markedet, når det handler om velfærdsteknologi. Læs da her vores omfattende guide hvor vi gennemgår alt om kreditkort, både fordele og ulemper og gode tilbud. Vi kan opfylde langt de fleste behov, så er du i tvivl, om et af vores hjælpemidler til ældre og handicappede er noget for dig eller ej, vil vi hellere end gerne forsøge at give dig det bedst mulige indtryk af vores forskellige produkter, før du beslutter dig. Særligt mobiliteten svækkes, når ældrelivet banker på, og det kan for mange være en stor både fysisk og psykisk belastning, når kroppen ikke længere vil, som hjernen og hjertet ønsker. Også handicappede og andre bevægelseshæmmede har typisk udfordringer i hverdagen på grund af den svækkede bevægelsesfrihed.

Velkommen til EY karriere - EY - Denmark

.

Du kan også se alle vores aktuelle hjælpemidler til hverdagen her, hvor du forhåbentlig kan finde det hjælpemiddel, der skal give bedre livskvalitet for dig som privatperson eller for brugere i din virksomhed. Så vender vi tilbage til dig med svar på din forespørgsel så hurtigt som muligt. Hos Liftup følger vi den seneste udvikling og går selv forrest i kampen for bedre hjælpemidler til ældre og handicappede. Liftup ønsker at gøre din hverdag som handicappet eller bevægelseshæmmet lettere, så du kan få en bedre hverdag med alt, hvad det indebærer. Optag et lån til plastik kirurgi. Velfærdsteknologi til hverdagen Som unge er vi urørlige, og det falder os sjældent ind, at kroppen lige så stille ældes og en dag ikke vil være i stand til at kunne det samme som hidtil. Her kan du finde produkterne fra Liftup Vi forhandler selv vores produkter på det danske marked fra vores adresse i Støvring tæt på Aalborg. Alderdommen er uundgåelig for os alle, og med den kommer typisk en lang række af skavanker, der potentielt kan stjæle vores livskvalitet. Det er dog ikke kun ældre, der kan opleve frustrationen ved nedsat mobilitet. Resultaterne taler for sig selv, og vi glæder os meget til at kunne levere de bedste løsninger til dig eller til din virksomhed

Kommentarer