Lav en madplan og spar penge guider dig

Rør nu andefedt i til konsistensen bliver smørbar og lige som du ønsker dig den. Smag slutteligt til med saltflager og friskkværnet peber, inden hele herligheden kommes i glas. Lav en madplan og spar penge guider dig. Lidt som en spillemaskine.

Madplanner - lav nemt din madplan - Madplan udfra tilbud i.

. Ugens madplan Der kan laves en ugentlig madplan, hvor der vises tilfældige retter. For hver ret kan der angives om retten var super, OK eller ikke godt. Andelårene kan både fiskes op friskkogte af den varme andefedt eller af skålen fra køleskabet med andelår. Tryk på tilfældig knappen og der vises nye retter. Tryk godt sammen og hæld mindst en cm smeltet andefedt på toppen. Tilslut hakker jeg kødet med en skarp kniv. Der er rigtig mange penge at spare ved kun at købe stort ind en gang om ugen. Så lav mad alle kan lide og undgå at smide rester ud.

Gratis print selv madplan i flot design - klik her …

. Vælg på listen over jeres retter og i kan se hvad i spiser tit og hvad det er lang tid siden i har fået til aftensmad. Du kan frit oprette eller slette retter som passer til din familie.

lessto - din aftensmad - Din aftensmad

.

Det gør det nemmere at vælge retter, så madspild undgås og der ikke bliver spist op. Lær din families madvaner at kende. Når madplanen er er færdig og hele ugen vises som blå, kan madplanen sendes som mail eller gemmes som PDF. Lær at kende familiens madvaner og lav en madplan sammen med hele familien. Lav god mad hele familien kan lide. Det gør det nemt at se om maden kan spises eller skal smides ud. Vælg en ret og den bliver blå og gemt. Lav en madplan og spar penge guider dig. Det største madspild i private hjem kommer fra retter, der ikke bliver spist op. Sørg for at du lever op til de enkelte krav. Brug to gafler til at pille kødet af andelårene med, og sørg for at trevle kødet godt igennem – det gøres ved at hive de to gafler i hver sin retning, så kødet strimles og falder helt fra hinanden. 1. Udvælg, hvad der er vigtigst for barnedåben. Det kan holde sig en månedstid når det er urørt og dækket med andefedt, så lav gerne dobbeltportion, for det smager ualmindelig godt. Det kan vælges at modtage en daglig mail som spørger om hvad i fik til aftensmad. Spar endelig ikke på fedtet, det er med til at give en fantastisk cremet anderilette. Man kan også bruge anderester, men det bliver efter min erfaring allerbedst med andelår, der har langtidssimret i eget fedt. I madplanen vises også antal gange i har fået retten. Dit køleskab Når du finder rester i køleskabet og er i tvivl om hvor gammel maden er, så kan du se hvornår i sidst fik retten

Kommentarer