Med et forbrugslån hos Selene Finans har dine drømme ingen grænser.

Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os. Puljer Med puljeopsparing får du et afkast på din indlånskonto. Ratepension Få en fast indtægt over en periode, når du er gået på pension. Beregn, hvad der skal til for at nå dit pensionsmål. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS.

Valutakurser |

. Vi prioriterer kundeservice højt og ønsker naturligvis, at du får den bedst mulige oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Livsvarig livrente Få pensionsudbetalinger uanset hvor gammel du bliver. Der forudsættes betaling via Betalingsservice. Den månedlige ydelse er kr.

Beregningen er vejledende og forudsætter at tilbagebetaling foregår via BS. Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerheds opdateringer, og som alternativt kan du prøve med en anden browser.

- Lån Penge Online, Hurtigt og Nemt - …

. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. Hele lånet afdrages på én gang ved indfrielse af lånet. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Basisbank – en danskejet online bank. Omkostningsmåler Beregn de forventede omkostninger, hvis du placerer din pensions- eller børneopsparing i Nordeas puljer.

Forbrugslån online |

. Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på kr. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger. Hvis det ikke er muligt for os at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, eller Debitorregistret, kan vi ikke tilbyde dig et lån. Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Finansieringen udbydes i samarbejde med Ekspres Bank. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​ Kan jeg ansøge om at låne penge pr. Den månedlige ydelse medtager ikke afdrag på lånet. Låneeksempel: Lånebeløb kr. Dette er nummeret direkte til vores privatlånsafdeling, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan optage et lån uden at være i tvivl om noget som helst. Lånet kræver normal kreditvurdering, jf. Forudsætter betaling med Betalingsservice. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt. Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Renten afhænger af din kreditvurdering. Med et forbrugslån hos Selene Finans har dine drømme ingen grænser. ​ Dette betyder, at du stadig kan optage et lån hos os, men du bliver nødt til at overveje, om disse nye betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig. Newsflash: Kviklån behøver ikke nødvendigvis være farlige!. Husk at have dit NemID parat, så er du klar til at udfylde din ansøgning. SPARXPRES´ gældende politikker. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr. Låneeksempel: Kreditbeløb kr. Låntager har til enhver tid ret til uden varsel at opsige lånet og indfri gælden. Samlede kreditomkostninger kr.

LÅN PENGE BILLIGT : Få vildt lav rente + penge med det.

. Billige lånemuligheder

Kommentarer