Nykredit forbrugslån online i 30 dage

Står der lige så meget på din konto, er renten endnu vigtigere. Når inflationen er så lav, så betyder det ikke alene, at man som dansker får mere ud af en eventuel lønstigning, men også, at man kan nøjes med mindre i rente, uden at ens opsparing bliver udhulet. Lån 25.000 kr. med lav rente – find dem online!. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få en – inflationen taget i betragtning – rigtig pæn rente, selv helt uden at binde pengene,« siger Peter Jensen, kommunikationschef i prissammenligningsportalen Mybanker, der har lavet opgørelsen for Søndagsavisen.

Forbrugslån → Vælg mellem +30 lån til forbrug! …

. »Det er en misforståelse, at man ikke kan få andet end nul i rente i banken. For nylig viste tal fra Nationalbanken, at danskerne aldrig har haft så mange penge i banken som lige nu. »Det kan undre os, at der ikke er flere, der er skiftet over til de her banker. Nykredit forbrugslån online i 30 dage.

Coop Lån - Ansvarlige forbrugslån fra 3,95 %. - …

. Man skal altså ud at investere og derved tage en risiko, hvis man skal have mere i rente, end de her banker giver,« siger Peter Jensen. Fælles for nichebankerne er, at de typisk har en forretning bestående af opsparing og forbrugslån. Danskerne tilbageholdende med at skifte bankDet betyder dog ikke, at danskerne er valfartet til de banker, der giver mest i rente. Oplevelser i byen Minby.dk - nyheder fra København Lokale ugeaviser Københavns erhvervsavis Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev Navn E-mailadresse Mest læste denne uge Moremoney ejes og drives af Admill ApS. Men de er værd at kende, hvis du er træt af ikke få noget som helst ud af de penge, du har stående i banken. »Du får ikke en bedre forretning på obligationsmarkedet. Og for at finansiere forbrugslånene tilbyder de så en højere rente.

Nykredit lån - Lån penge -

Kommentarer