Omkring Uno Finans

 BørnefestiBAL Kildeparken, Aalborg Torsdag d. For udover underholdningen fra scenen kan børnene se frem til både aktivitetsbaner, maletelte, perletelte, skattejagt, fodbold, rutsjebaner og ikke mindst fodbold-dart. Det store sortiment af Birkenstock-sandaler bliver præsenteret på sand fra de nordjyske strande, og butikken er fyldt op med masser af farverige fugle. Det helt særlige ved BørnefestiBAL er, at der virkelig sker noget hele dagen. Nu håber Marian, at nye passionerede kræfter vil overtage Fru Ronne. Jeg vil gerne tilbyde folk hjemmebagt brød og kager, og det har vi desværre ikke haft så stor succes med i Aalborg,” forklarer Marian. Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Der har nemlig mange gode grunde til at fortælle Mads Thorhauges historie. Søg efter andre emner her. “Vi har haft rigtig godt salg af både kaffe og te, men jeg vil gerne mere end det. Torsdag – søndag Fredag fra kl. “Jeg har allerede været i dialog med et par interesserede købere, så jeg er sikker på, at nøglerne bliver givet videre til nogen, der har mod på at drive det videre. Når man træder ind i den overvældende butik, bliver man som det første mødt af en kæmpe hjemmebygget bar, der sætter stemningen fra start. Mine medarbejdere er yderst kompetente og leverer en fantastisk service, så det vil være synd, hvis ikke Fru Ronne bliver bevaret.” Og de første interesserede har da også meldt sig til Marian. Billederne suppleres af effekter fra historien såsom kul ved fortællingen om Aalborg Portland og så videre. “Men motiver af fugle og blomster er faktisk også på højeste mode denne sommer, så temaet i butikken passer helt perfekt,” siger Mads med et grin. Forældre kan derfor være ganske sikre på, at underholdningen er sikret. Den nye bar byder på forfriskninger til Mads’ kunder – der selvfølgelig kan kombinere besøget med at shoppe løs af sommerens nyheder, og sortimentet i MATHstore er naturligvis stadig ligeså overvældende, som det plejer at være. Fra hjertevarm bogholder til liderlig greve Klumpfisken,  samt i Netflix-serien . På torsdag er der Kristi Himmelfartsdag, som mange af os udnytter til en forlænget weekend. “Folk er mere velkomne til at hoppe på badedyret, og få taget det perfekte Instagram-billede.” Mode og indretning passer sammen Men sommertemaet stopper bestemt ikke der.

Benzinkæde har delt sig op og lukket stationer - det giver bonus.

. På åbningdagen er der endda åbent helt frem til kl. Foto: BørnefestiBALTorsdag-  søndag: Hjallerup Marked Traditionen tro åbner Hjallerup Marked igen op for nogle vilde dage, som byder på musik, tivoli, heste – og kræmmermarked og ikke mindst masser af fest. For når man i vintermånederne bygger et juleland, så er der selvfølgelig ikke andet at gøre, end at gå all in på et vaskeægte sommerparadis. Romeo og Julie, Aftenlandet, , Lang dags rejse mod nat, Alle mulige ting til salg, Et Juleeventyr, Blodbadets Gud og senest Figaros Bryllup. Program for Day & Night: Kl. Vi har samlet et overblik til dig lige her: Torsdag kl. og du finder mere info lige her. Lån penge trods rki. I år bliver det større og federe end nogensinde før. “Jeg har selv bygget den helt fra bunden af genbrugstræ, og den ene idé tog bare den anden. “Selv hvis vejret i Danmark skulle blive dårligt denne sommer, skal mine kunder ikke snydes for ægte sommerstemning,” siger Mads. Omkring Uno Finans. Foruden Paw Patrol kan man også opleve Gurli Gris-show, Mek Peks Åh Abe-show, HipSomHap, Albert Dyrlund og stjernerne fra årets MGP.. Den kan passende bruges i Aalborg og omegn, hvor det vrimler med fede aktivteter for både store og små. Omkring Uno Finans.

Og det er noget af et sommerparadis, Mads har skabt i tæt samarbejde med de lokale ildsjæle fra Design Affair. Du har ingen overvågninger endnu Klik på ikonet for at overvåge emner og journalister. Det er endda deres eneste koncert i hele Skandinavien dette år, og det er endda lige her i Aalborg, at de starter deres Europa Tour. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere. Lån 70.000 kr.. Lopper på Havnen Havnefronten Søndag d. Sommerstemningen kan endda få et ekstra nøk i vejret, for Mads har selvfølgelig også de famøse blogger-flamingoer i butikken. Bedste forbrugslån med lav rente. For nogen kan det måske virke som både spild af tid og penge at bruge så meget krudt på at lave en tøjbutik om til et oplevelsesunivers.

20 stillinger rykkes fra Esbjerg til Taulov - Forside -

. Jeg er omgivet af en god iværksætter-familie og gode venner, så de har selvfølgelig også hjulpet til så det kunne føres ud i livet, fortæller Mads med et grin. “I mine øjne er det Aalborgs allerbedste specialbutik, og man finder ikke samme kvalitet på kaffe og te andre steder i byen. Summervibes og lækre forfriskninger Mads har derfor arbejdet i døgndrift de sidste par uger for at få butikken helt klar til den nye sæson

Kommentarer