Planlæg jeres måltider og spar penge

Du har netop læst et indlæg fra Spiir. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vil du undgå både det og de unødvendige impulskøb, der altid ryger i kurven, kan du med fordel købe stort ind af basisvarer.

Men alt du orker er at tænde for flimmerkassen, og efter fem minutter i selskab med Tine Gøtzsche fra TV-avisen snorksover du. Se vores besøgspakker og tilbud om foredrag. Du smider dig på sofaen, udmattet. Planlæg jeres måltider og spar penge. Det kan nemlig vise sig at være mere stressende end beroligende at skulle følge en bestemt plan, hvis overskuddet til dagens ret bare ikke er der. Hakkede tomater og kidneybønner på dåse, pasta, hakket oksekød i fryseren, løg og andre madvarer, der kan holde sig i lang tid, kan du sagtens købe lidt stort ind af. Hvis du kunne lide det, kan du sikkert også lide vores gratis budget-app. Du behøver ikke at følge planen slavisk men kan lade dig inspirere og vælge de madidéer, du synes er nemmest, lækrest og passer ind i din familie. Skal man vælge et lille eller stort månedligt afdrag?. Vi har derfor samlet de bedste tricks til at sætte aftensmaden i system, inden du går kold på sofaen. Prøv gratis Log ind For at se indholdet skal du logge ind på Madkundskabsfaget. Så undgår I madspild, og I sparer penge på ikke at skulle købe en masse nyt ind. Rugbrødsmadder behøver ikke være flade og grå. Her kan du se udvalgte møder og arrangementer, som vi eller vores samarbejdspartnere afholder. Brug derfor de tricks, der fungerer bedst i jeres familie. Voilà - en uges måltider planlagt på to sekunder. Hvis du synes, det lyder uinspirerende at diske op med frikadeller hver anden onsdag, så prøv at tælle op, hvor ofte du egentlig tyr til de små danske kødboller eller en anden nem opskrift. De fleste har alligevel et repertoire af ‘hof-retter’, der dukker op på spisebordet igen og igen. Så har I nem og lækker aftensmad til mange dage. Men har du eksempelvis et halvt spidskål, som ligger i grøntsagsskuffen og kigger op på dig, kan du bygge et måltid op omkring netop denne grøntsag fremfor at skulle finde på en helt ny ret. Haps en madplan online Den letteste genvej til skemalagt aftensmad er at benytte dig af madplaner, der allerede er lavet. Med de ovenstående ingredienser kan du eksempelvis lave en omgang pasta med kødsovs, som plejer at være en sikker vinder hos børnefamilien. Der er altid et eller andet tilbud. Dage med nem mad En gang imellem er der bare ikke overskud til noget som helst. Almindelige årsager til at din konto er på nul. Og imens I venter på den hvide nissespise, som de fleste børn elsker, har du tid til at lege med tumlingerne eller læse lektier med dine store børn. Log ind herunder, eller prøv Madkundskabsfaget gratis. Nogle gange har du måske blot en enkelt råvare liggende. Kartoflerne er måske ved at blive lidt bløde. Supermarkederne genererer endda en indkøbsliste for dig. Hvis du er vegetar, tager du selvfølgelig bare udgangspunkt i, hvad grønt-afdelingen eller de mange proteinrige erstatninger for kød, byder på.

Hvad skal vi spise? - Clio

.

Spisesteder | Disneyland Paris

. Rugbrød, risengrød, rester fra dagen før, takeaway eller færdigretter. I stedet for at starte fra bunden hver dag, kan du gøre det til en vane at åbne køleskabet, fryser og skabe og tjekke, hvilke råvarer, der er ved at nærme sig udløbsdatoen. Mix og match trickene ovenover, så har I et godt udgangspunkt for at få aftensmad på bordet hver aften uden stress og jag, samtidig med at I kan holde madbudget nogenlunde i ro. Samtidig sparer du penge ved ikke at skulle ud at købe ind. Femern Update udsendes ca. , hvis du vil finde overskud i din økonomi og i din hverdag. Det er interessant at følge de store anlægsprojektet på tættere hold. Penge nu og her. En sjov og intelligent penge-assistent, der automatisk gør dig klog på dit forbrug, så du kan læne dig tilbage og leve dit liv, som du ønsker det. Risengrød tager lidt tid at lave. Og der ligger en rest bacon, du ikke har fået brugt. Forrige Næste Det er søndag aften, og en ny uge står for døren. Det vil gøre, at du på en stresset dag bare kan drøne hjem og smække mad sammen udelukkende af ting, du allerede har i køkkenet. Men den store forkromede madplan er ikke altid det nemmeste at passe ind i en børnefamilie. To liter mælk og en pakke grødris er alt, du skal bruge. Du skal nok få brugt det hele på et eller andet tidspunkt. Vælg en pakke kyllingebryst på tilbud og find på resten derfra. Køb stort ind af basisvarer Nogle gange kan det være rart. Planlæg jeres måltider og spar penge. En variation af ovenstående trick er at skrive ned, hvad I spiser den kommende måned. Vi deler gerne vores viden om dem. Men for en travl børnefamilie kan det være en udfordring i sig selv bare at finde tid til at lave madplanen. Tilføj mel, smør og vand og du kan lave den lækreste tærte. Beregning på lån fra Modus Finans.

Tricks til en nem madplan uden uoverskuelig planlægning | Spiir blog

.. Der er mange veje til nem aftensmad. Det er ingen skam at ty til det aller nemmeste på disse dage. Er det rarest at købe stort ind én gang om ugen og så bikse mad sammen ud fra, hvad der er i køleskabet, så bliv ved med det. Miks og match I en travl hverdag er det rart med ro på aftensmaden. Det er da konge! Copy paste en måneds måltider Lasagne mandag, boller i karry tirsdag, frikadeller onsdag. Derudover slipper du for at planlægge, købe ind og svede i køkkenet på dage, hvor du er træt, og børnene bare skal have noget at spise her og nu. De kan peppes op bare ved at lune leverpostejen, købe lidt laks, koge et æg, stege bacon, pynte med salatblade og så videre. Hvis du alligevel står og klør dig i håret i supermarkedet, så tag et hurtigt kig i køledisken med kød. En bakke med æg har stået længe. Ofte mangler du energi til at

Kommentarer