Sådan kommer du ovenpå igen hvis du er gået bankerot

Den, du giver massage, skal ligge med panden på et sammenrullet håndklæde. Sæt dig ved siden af den, du masserer, og massér modsatte læg eller lår tværgående med begge hænder, som om du ælter en bolledej.  Du kan også lægge den ene hånd oven på den anden og læne dig over den muskel, du arbejder med, for at få mere styrke i bevægelsen. Massér fingrene en ad gangen fra neglen og ned til håndfladen fra lillefinger mod tommelfinger. Afslut med lette strøg gennem håret. Det giver en god fornemmelse af velvære for den, du masserer. Skift hånd efter fem til syv strøg. Underansigtet masseres ved at stryge dine tommelfingre fra hagen, langs kæben og op mod ørerne. Selv om han er vild med dig, skal du lytte til dine egne følelser og takke nej tak, hvis du ikke har følelser for ham. Du kan også nulre ørerne, hvis den, du giver ansigtsmassage, kan lide det. Brug dine fingre og håndfladerne. Prøv dig frem og spørg om hun eller han bryder sig om det. Først opvarmende strøg og derefter lidt kraftigere. Det er behageligt, men det må ikke være så hårdt, at den, du masserer, begynder at spænde i nakken. Hold igen med begge hænder og massér med tommelfingeren i tre baner fra hæl til tæer. Begynd med lette strøg fra anklen op til knæet hvor du fordeler olien eller cremen. Så er du i hvert fald sikker på at få ødelagt drømmebilledet om et forhold. Sådan kommer du ovenpå igen hvis du er gået bankerot. Bed hende eller ham om at tage et par dybe indåndinger, hvis det er svært at slappe af.  Hold igen fast om håndleddet med den ene hånd og masser nedad fra håndled til albueled. Swipe i områderne omkring indholdet eller brug pilene for at fortsætte. Stil eller sæt dig på modsatte side af hvor du vil massere ryggen, læg hænderne ovenpå hinanden og brug dine fingerspidser til at massere med tværgående strøg. Kør dine fingre i zig-zag linjer fra panden mod nakken i flere baner. En kæreste virker nok som den nemmeste løsning, så du igen får noget til fælles med dine veninder.

Sådan får du pindsvin i haven - Bolius – Boligejernes.

. Læg derefter dine hænder ovenpå hinanden og massér fra lænden og op mod skulderen i lange, seje strøg, der slutter ved skulderleddet. Rul et håndklæde til nakkestøtte. Rul et lille håndklæde sammen og placér det ved anklen så foden bliver løftet lidt op, og du nemmere kan komme til.  Sæt dig eventuelt på en stol når du skal massere undersiden af foden, så du ikke spænder for meget i ryggen. Tag også fat med fingre og tommeltot om huden på skuldrene og ælt gradvist hårdere. Når du går videre til armen, er det vigtigt, at den, du masserer, ikke spænder i skulderleddet. Måske kan du mærke myoser, som føles som små perler eller sten under huden. Gør eventuelt klar med lys og musik mens den anden smider tøjet og ligger sig til rette på massageunderlaget. Pas også på akillessenen der er meget følsom, og kun skal masseres forsigtigt på langs. Det kan nemlig gøre ondt, og så reagerer musklerne med at trække sig sammen og blive hårde. Det kræver lidt træning at få et godt. Masser så på siden af underbenet og fra knæet op til ballen. Du må gerne trykke rimelig hårdt med tommelfingrene på fodsålen, da vores hud er relativt hård der. Afslut med lette strøg og bed den, du masserer, om at lægge sig på maven så du kan massere læggene og bagsiden af låret. Hold den ene hånd på det øverste af den ene balle og træk med den anden hånd fra hoften skråt ned mod rygsøjlen. Han er populær Måske er alle pigerne på skolen vilde med ham, selv dine veninder … Men bare ikke dig. Forsøg ikke at mase myoserne væk. Giver du massage uden creme eller olie, vil huden blive varm og brændende, og det føles ikke særlig behageligt. Hvad betyder samlede kreditomkostninger?. Husk: Velvære-massage skal være afslappende og rart. Det giver en god fornemmelse af velvære for den, du masserer, og et lille hint om, at du bevæger dig videre til et nyt sted på kroppen, så han eller hun ikke bliver forskrækket.Start med fødderne og arbejd dig opefter – afslut med en hovedbundsmassage. Når den er varmet godt op, tager du fat med pege- og tommelfinger om hver tå og nulrer tåen fra neglen og nedad mod foden. Rund af med blide overfladestrøg langs hele armen for en dejlig velvære-fornemmelse. Afslut med blide strøg fra nakken og ned mod skuldrene.

Sådan kommer I videre efter utroskab - sammen eller hver.

. Strøget sluttes med et par cirkelbevægelser på siden af kæben. Nogle gange forsvinder de efter lidt massage, andre gange bliver de ved med at være der. Du vil ikke gøre ham ked af det Den sidste rigtige dårlige grund til at blive kæreste med en fyr er, at du ikke vil gøre ham ked af det. Derefter masserer du overarmen fra albue mod skulder. Bagefter lægger du din højre tommelfinger ved hårgrænsen i højre side af nakken og stryger ned med skulderen og videre ud mod skulderbuen.  Gentag fem til syv gange og brug så venstre hånd i venstre side af nakken. Når olien eller cremen er fordelt, kan du gå mere i dybden ved lænden og arbejde dig helt op til nakken. Lav også små cirkelbevægelser bag ørerne. Før derefter dine tommelfingre fra næsen hen over kindbenene, mens dine øvrige fire fingre placeres lige bag øret. Masser også begge sider af nakken tværgående med fingerspidserne. Gå så videre til oversiden af foden. Det må dog ikke gøre ondt på den, du masserer, og de tværgående strøg skal udføres langsomt. Rund af med gradvist mere overfladiske strøg – både på langs og tværgående. Det er verdens dårligste grund til at blive kærester, hvis grunden er, at han er populær blandt alle de andre piger. Brug begge hænder samtidig. Men nej, du skal ikke få en kæreste, fordi du mangler underholdning efter skole. Hold om foden med begge hænder og massér med tommelfingrene mellem knoglerne fra tæerne og op mod anklen.  Når det er gjort, skal du arbejde på undersiden af foden. Måske har din veninde eller kæreste brug for at ligge ned et par minutter efter massagen og langsomt komme til sig selv, inden hun eller han er klar til at rejse sig op.  Byd på et glas vand og snak om, hvordan det var at få massage af dig. Fordel lidt massageolie i dine hænder og smør det på hele foden. Lad bevægelsen komme fra skulderleddet med din kropsvægt bag, så du ikke bliver træt i fingrene.

Sådan kommer du ovenpå igen efter at have gået …

. Dæk benene med et lagen eller håndklæde inden du går videre til armene. Skal det være lidt mere professionelt og mere behageligt for din ryg, kan du flytte dit massageunderlag op på at bord, så du kan stå op og give massage. Hold derefter om håndleddet med den ene hånd og massér med den anden mellem knoglerne på oversiden af hånden. Idéen om en kæreste Idéen om en kæreste kan hurtigt overskygge grunden til, du får en kæreste. Men hvis du ikke har følelser for ham, skal I ikke være kærester – selv om han bliver rigtig ked af det over afvisningen. Tag en lille smule fugtighedscreme på fingrene og stryg dine tommelfingre blidt og roligt fra det øverste af næsen over panden ug mod tindingerne i to til tre baner så hele panden bliver masseret. Efter du har gjort dig umage, er det jo rart at få ros. Og så kan det godt være, at dine veninder synes, du er kræsen. Opvarm først ryggen med olie og overfladiske strøg, som du gradvist lægger mere tryk i. Roter dine fingre i små cirkler langs hårkanten – både den ene og den anden vej. Skulderleddet masseres ved at bevæge dine hænder fra rygsøjlen over skulderleddet ud mod armen og bagefter fra rygsøjlen op mod skulderen. Hvis det bare er fødderne, som skal have en omgang, så kan de nøjes med at tørre skidtet af dem med et fugtigt håndklæde.  Selvom det er en god veninde eller din kæreste, du skal give massage, er det naturligt at blive lidt blufærdig. Vend forsigtigt hele underarmen og massér med din tommelfinger i håndfladen. Du skal hellere udnytte muligheden for at lave præcis, hvad du ønsker, indtil du finder den rette, som er værd at bruge din tid sammen med. Lav edderkoppeben med dine fingre og lad dine fingerspidser rotere rundt i håret. Måske har du prøvet det hos frisøren. Skift hånd ved hvert strøg.

Måske har han krænget sit hjerte ud til dig i håb om, at I kunne blive kærester. Men hey, det er bare en fase, de skal igennem, fordi de er nyforelskede – og det ender sjældent godt, hvis du kun ønsker dig en kæreste for at deltage i kærestesnakken, når veninderne er samlet. Efter en fem til seks træk kan du skifte side. Det må ikke gøre ondt at få velvære-massage.Så skal du massere musklerne på tværs.Afslut med helt blide og lette strøg og fortæl hvilket sted på kroppen du går videre til. Lad tommelfingrene hvile oppe på hovedet og placer dine fingre langs hårkanten i nakken. Den, du giver rygmassage, ligger selvfølgelig på maven – gerne med et sammenrullet håndklæde under panden så næsen peger nedad og ikke ud til siden. Hvis du bare ikke er særlig vild med din bejler, skal du selvfølgelig ikke sige ja til, at I skal være kærester – bare fordi du rigtig gerne vil have en kæreste

Kommentarer