Sådan laver du et kontant budget

Eksempler på hjælp: Personlig pleje som bad, personlig hygiejne, af- og påklædning, toiletbesøg, hudpleje. Psykisk hjælp og støtte til for eksempel hukommelsessvækkede. Kommunen har ikke pligt til for eksempel at levere hjælp i et bestemt antal timer. Du kan søge kommunen om hjemmehjælp i form af varig hjælp, midlertidig hjælp eller som lejlighedsvis aflastning. Sådan laver du et kontant budget. Vinduespudsning Flytning af tunge møbler i forbindelse med rengøring Særlig rengøring på grund af husdyr. Kropsbårne hjælpemidler som for eksempel støttestrømper og høreapparater. Du kan også klage over den måde, hjælpen leveres på.

Tilskud til energirenovering - Sådan får du mest tilskud

. Hovedrengøring, herunder afvaskning af døre.

Smykkefirmaet Dyrberg/Kern går konkurs

. Hjælp til at komme op af og i seng. Låneberegner til forbrugslån – Beregn lån her. Du har mulighed for at ændre hjælpen Hvis du modtager personlig og praktisk hjælp, har du - inden for bestemte rammer - ret til at bytte en form for hjælp til en anden - det vil sige vælge en helt eller delvis anden hjælp end den, der er besluttet.

Tidsbegrænset træning i eget hjem til at generhverve tabt funktionsevne i forbindelse med midlertidig sygdom. Hvis dine behov ændrer sig, skal hjælpen også ændres. Du kan ikke få hjælp til Ledsagelse til læge, frisør, omsorgstandpleje Afhentning af medicin og indlevering af recepter Hjælp til hårpleje som sædvanligvis udføres af frisør Fodpleje hos borgere med dårligt kredsløb og sukkersyge. Hvis du selv ønsker at aflyse hjælpen, skal du give din hjemmehjælper eller leverandør besked senest dagen før besøget. Dette kræver, at du har en betydelig og varig nedsat funktionsevne. Er der en bestemt person, du ønsker skal stå for din hjemmehjælp, kan du søge om at få personen godkendt. Du bestemmer også, hvordan opgaverne skal tilrettelægges fra gang til gang. Den person, du vælger, skal opfylde kommunens krav til uddannelse m.m. Hjælp og støtte til indtagelse af medicin. Hvis kommunen ikke kan yde den hjælp, du er blevet tilkendt, kan du efter aftale med kommunen ansætte en privat hjælp og få tilskud til lønnen. Du kan ikke forvente at få erstatningshjælp. Du kan selv være med til at bestemme hvilke opgaver, der skal løses inden for de tildelte timer og rammer. Sådan laver du et kontant budget. Du skal kontakte din bopælskommune, hvis du ønsker hjemmehjælp i en begrænset periode

Kommentarer