Sådan sparer du op

Hardware inkluderet Autolog leveres med en Plug’n’Drive GPS-enhed. Nemt og intuitivt Du behøver ikke at være computerekspert for at bruge systemet. Det er lavet til at gøre det så let som muligt for dig. Hos Lånlet har de gjort det så enkelt som muligt for dig at låne penge til det, som du står og mangler. Læs mere om Lånlet her.. Du kan også kontakte os på [email protected] Vi behandler naturligvis din data med respekt, og du bliver ikke spammet. Så længe du er kunde hos os, på en af de produkter du ser på siden her, supportere vi dig med ny hardware, hvis den gamle går i stykker. Vælg venligst hvilken måde vi må kontakte dig på: Email Du kan til enhver tid fortryde din tilmelding ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af ethvert nyhedsbrev du modtager fra os.

Rolf bruger kun 1200,- kroner om måneden på mad

. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Plug ’n’ Drive GPS-enheden indsættes direkte i din bils OBD-stik.. Den tracker automatisk alle dine ture og gemmer dem i sikkerhed på vores server. Let redigering af ture Det er ganske let at redigere dine ture. De er lige til at printe ud eller sende til bogholderiet, når du skal aflevere dit kørselsregnskab. Du ønsker måske ikke at registrere alle mindre stop, eller måske har du behov for at lægge to ture sammen til én eller at ændre formålet på en tur. Lendino vil benytte den information, du afgiver på denne formular, til at holde kontakten med dig i form af jævnlige opdateringer om, hvad der rører sig inden for crowdlending samt til markedsføring. Hvad er renters rente?. Lokale skatteregler Autolog tager højde for lokale skatteregler og opdateres jævnligt. Der foretages naturligvis back-up af dine data, og de er kun tilgængelige for dig.  Gratis opgraderinger Inkluderet i prisen er ubegrænsede opgraderinger. Automatisk tracking af ture Slut med at bekymre dig om dine kørepenge.

Satser for kørselsgodtgørelse Autolog opdateres årligt med SKATs nye satser for kørselsgodtgørelse. Ved at klikke på “Tilmeld nyhedsbrev” bekræfter du, at Lendino må sende dig mails og behandle dine data i forbindelse hermed. Du kan se mere om, hvordan vi behandler din data på vores hjemmeside. Sådan sparer du op. Færdige rapporter Med Autolog får du adgang til færdige PDF og Excel rapporter, der lever op til alle SKATs krav.

edilion - giver dig tiden tilbage

. Fungerer på alle enheder Du kan få adgang til din elektroniske kørebog fra Mac, PC, IOS og Android.  Livslang garanti Vi stoler på vores produkter. Fri datatrafik inkluderet GSM roaming data er inkluderet i Autolog Personal og Team pakkerne.  Lokal kundeservice Du kan få lige præcis den hjælp, du har brug for hos vores lokale kundeservice. Systemet udvikles løbende med ny og bedre funktionalitet, og det er alt sammen uden ekstra beregning for dig. Selv din mormor kan finde ud af det.

Kommentarer