SU’en har stået stille siden 2001

Vi har samlet et overblik til dig lige her: Torsdag kl. Når man træder ind i den overvældende butik, bliver man som det første mødt af en kæmpe hjemmebygget bar, der sætter stemningen fra start. I år bliver det større og federe end nogensinde før. Summervibes og lækre forfriskninger Mads har derfor arbejdet i døgndrift de sidste par uger for at få butikken helt klar til den nye sæson. Der har nemlig mange gode grunde til at fortælle Mads Thorhauges historie. “Selv hvis vejret i Danmark skulle blive dårligt denne sommer, skal mine kunder ikke snydes for ægte sommerstemning,” siger Mads. I morgen afholder de nemlig et helt særligt event for deres aalborgensiske kunder, som tak for støtten og opbakningen. og du finder mere info lige her.

Forbrugslån - Lån Til Forbrug Uden At Stille Sikkerhed - Online Lån

. Program for Day & Night: Kl. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere. Sommerstemningen kan endda få et ekstra nøk i vejret, for Mads har selvfølgelig også de famøse blogger-flamingoer i butikken. “Folk er mere velkomne til at hoppe på badedyret, og få taget det perfekte Instagram-billede.” Mode og indretning passer sammen Men sommertemaet stopper bestemt ikke der. Fra hjertevarm bogholder til liderlig greve Klumpfisken,  samt i Netflix-serien . Forældre kan derfor være ganske sikre på, at underholdningen er sikret. Kasper, Christoffer og Christian har nemlig arrangeret, at alle dagens kunder kan blive samlet op af en bus foran butikken kl. På åbningdagen er der endda åbent helt frem til kl. Romeo og Julie, Aftenlandet, , Lang dags rejse mod nat, Alle mulige ting til salg, Et Juleeventyr, Blodbadets Gud og senest Figaros Bryllup. oveni købet en gratis kollektions cap eller et par Mili-tech underbukser. Og det er noget af et sommerparadis, Mads har skabt i tæt samarbejde med de lokale ildsjæle fra Design Affair. For de tre Aalborg-drenge, Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann, var det sidstnævnte scenarie, der blev en realitet, Drengenes eget tøjbrand, som de har brugt de sidste tre år på at udvikle.

For udover underholdningen fra scenen kan børnene se frem til både aktivitetsbaner, maletelte, perletelte, skattejagt, fodbold, rutsjebaner og ikke mindst fodbold-dart. Den nye bar byder på forfriskninger til Mads’ kunder – der selvfølgelig kan kombinere besøget med at shoppe løs af sommerens nyheder, og sortimentet i MATHstore er naturligvis stadig ligeså overvældende, som det plejer at være. Lopper på Havnen Havnefronten Søndag d. Jeg er omgivet af en god iværksætter-familie og gode venner, så de har selvfølgelig også hjulpet til så det kunne føres ud i livet, fortæller Mads med et grin. Et statement, som mange – inklusive Jesper Buch – har vist sig at være enige i. “De har været længe undervejs, da vi har været nødt til at bruge alt vores materiale på bukserne – grundet den enorme efterspørgsel. SU’en har stået stille siden 2001. Det er endda deres eneste koncert i hele Skandinavien dette år, og det er endda lige her i Aalborg, at de starter deres Europa Tour.  BørnefestiBAL Kildeparken, Aalborg Torsdag d. “Men motiver af fugle og blomster er faktisk også på højeste mode denne sommer, så temaet i butikken passer helt perfekt,” siger Mads med et grin. For nogen kan det måske virke som både spild af tid og penge at bruge så meget krudt på at lave en tøjbutik om til et oplevelsesunivers. Foto: BørnefestiBALTorsdag-  søndag: Hjallerup Marked Traditionen tro åbner Hjallerup Marked igen op for nogle vilde dage, som byder på musik, tivoli, heste – og kræmmermarked og ikke mindst masser af fest. – i første omgang.” Foreløbigt er det altså kun muligt at erhverve sig de silkebløde og uundværlige shorts i butikken … og i et begrænset antal. På torsdag er der Kristi Himmelfartsdag, som mange af os udnytter til en forlænget weekend. Billederne suppleres af effekter fra historien såsom kul ved fortællingen om Aalborg Portland og så videre.

”BR-brandet har stået stille i mange år” - Bureaubiz

. “Jeg har selv bygget den helt fra bunden af genbrugstræ, og den ene idé tog bare den anden. Det store sortiment af Birkenstock-sandaler bliver præsenteret på sand fra de nordjyske strande, og butikken er fyldt op med masser af farverige fugle. Ansøg, og få svar indenfor 15 minutter.. Torsdag – søndag Fredag fra kl. Christoffer, Kasper og ChristianSiden da har tiden ikke stået stille i deres flagship store på Boulevarden i Aalborg, og ordrerne vælter bogstaveligt talt ind – til stor glæde for de tre barndomsvenner. I løbet af dagen bliver det også muligt at optjene STREET FOOD COINS i butikken, som kan veksles til gratis drinks & mad billetter på Aalborg Street Food om aftenen. Foruden Paw Patrol kan man også opleve Gurli Gris-show, Mek Peks Åh Abe-show, HipSomHap, Albert Dyrlund og stjernerne fra årets MGP. For når man i vintermånederne bygger et juleland, så er der selvfølgelig ikke andet at gøre, end at gå all in på et vaskeægte sommerparadis. Den kan passende bruges i Aalborg og omegn, hvor det vrimler med fede aktivteter for både store og små. Det helt særlige ved BørnefestiBAL er, at der virkelig sker noget hele dagen. Anmeldelse af Danske Bank. SU’en har stået stille siden 2001

Kommentarer