Sydbank

På østtribunen er der ligeledes en kameraplatform, der bruges til større kampe med et større setup, men ellers bruges til radiokommentering af kampene.

Sydbank – banken med Danmarks bedste digitale kundeløsninger

. Bag vesttribunen er der ungdomsboliger til talenterne i Haderslev Idrætsakademi, Haderslev Fodboldklubs klubhus med direkte adgang til stadion og et sportel som er drevet af Danhostel. To to aktører ejer således forskellige tribuner og områder på stadion. Bedste forbrugslån. Sydbank Park er delvist ejet af Haderslev Kommune og delvist ejet af HFK Tribune.

Sydbank: En af Danmarks største banker

.

Om Sydbank - Sydbank Privat

. Sydbank. Online lån. Sydbank Park er et røgfrit stadion på samtlige tribuner og i samtlige områder, pånær tre optegnede områder bag hhv. Fordele ved online lån. Én indgang på sydtribunen for udeholdets fans og én indgang på østtribunen gennem Haderslev Idrætcenter for lounge-gæster, pressefolk, klubofficials og spillere. Ligeledes blev en udvidelse af den eksisterende sponsorlounge på østtribunen taget i brug. Både udebanefansene og hjemmebanefansene har capotårne og bølgebrydere samt ophæng til trommer. østtribunen, vesttribunen og sydtribunen for udeholdets fans. En hovedplatform og to platforme til offside-kamerarer.

Ligeledes får SønderjyskE Fodbold Support et nyt klubhus på stadion under den gamle tribune. To indgange på nordtribunen for hjemmefans med sæsonkort eller billet. Den primære bruger er SønderjyskE Fodbold, til førsteholdskampe. Nordvesthjørnet forbliver delvist åbent, for at give plads til at brand og redning kan tilgå stadion og banen med nødvendige redskaber og køretøjer. Der er tre kameraplatforme på vesttribunen som peger mod øst. SønderjyskE's modstandere dengang var Strømsgodset, Zagłębie Lubin og Sparta Prag. Få penge nu. På østtribunen er der en gasgrill og en kulgrill. Under vesttribunen er der en boldgade med scene, wall of fame, merchandise, mad og drikkeboder, samt et klubhus for moderklubben HFK, ligesom det er her politiet opholder sig under højrisikokampe. En indgang på vesttribunen for skybox-gæster og sæsonkortholdere

Kommentarer