Den Jyske Sparekasse – Se anmeldelse her

Det vidner om den proces, I har været igennem. Alle medarbejdere på hovedkontoret i Grindsted var samlet i sparekassens investeringsafdeling, hvor de kunne følge med i sparekassens aktiekurs på skærmene. Den Jyske Sparekasse – Se anmeldelse her. Men vi har nu indfriet vores løfte om, at vores aktier kan købes og sælges, sagde Claus E. Foto: Martin Ravn Foto: Martin Ravn Claus E. Torsdag blev aktierne handlet på børsen for første gang. Foto: Martin Ravn Foto: Martin Ravn Direktør: En succes Administrerende direktør Claus E. De bedste små lån. Øvrige betalinger og overførsler kræver fortsat godkendelse med nøglekort. Slet mail eller SMS - undlad at følge medsendte links. Det er et stort arbejde at lave et prospekt, men det er også godt at få gjort "hovedrent" i sin virksomhed, sagde Carsten Borring. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. Driftsinformation Log på uden Nøglekort Den Jyske Sparekasse har valgt at gøre det muligt at logge på Netbank uden brug af nøglekort. Grindsted: "Den største dag i sparekassens historie".Det var ordene, som administrerende direktør Claus E. Man skal huske at måle processen op mod målet, og målet var at gøre det muligt for vores garanter at kunne få deres penge. Vi er tilfredse med vores nuværende situation. Hvis du ikke foretager ændringer, SKAL der fortsat bruges nøglekort ved login.

Det er der dog ikke på nuværende tidspunkt.- Der ligger ingen kapitaludvidelser i kortene. Foto: Martin Ravn Den Jyske Sparekasse fejrede børsdebut: - Nu har vi indfriet vores løfte Beskeden er sendt. Petersen med symbolet på, at sparekassen blev omdannet til aktieselskab tidligere på året.

IBA Erhvervsakademi Kolding - Uddannelser der virker!

. Foto: Martin Ravn Foto: Martin Ravn Den Jyske Sparekasse gik på børsen torsdag formiddag. Undgå svindel med Netbank og kort Du kan selv gøre meget for at undgå, at IT-kriminelle misbruger din Netbank og dine betalingskort. Ligesom EU Parlamentet engang blev kaldt Mickey Mouse-parlamentet, har det nærmere været en Anders And-børs. Ved tilmelding accepterer du vores betingelser Luk betingelser Den Jyske Sparekasse fejrede børsdebut: - Nu har vi indfriet vores løfte Beskeden er sendt. Sådan har det ikke været på garantbørsen, for der har prisen ligget fast. Anmeldelse af NordCredit. Lad aldrig fremmede få adgang til din PC og oplys ALDRIG kortnummer eller koder pr. Den Jyske Sparekasse – Se anmeldelse her. Foto: Martin Ravn Foto: Martin Ravn Læs også Få dagens vigtigste nyheder fra jv.dk direkte i din indbakke. Petersen kaldte hele projektet en succes, allerede før aktiehandlen var åbnet.- Vi har haft en garantbørs, men det har lidt været en tilsnigelse at kalde det en børs, for på en rigtig børs mødes køber og sælger og bliver enige om en pris. Sparekassen, Nets, Microsoft eller andre vil ALDRIG bede om disse oplysninger. Vores opgave er derfor at gøre sparekassen til en god investeringscase. Beskyt din PIN-kode - læg altid den frie hånd over tastaturet, når du indtaster din PIN-kode, så den ikke kan aflures af andre. Hvis du ønsker at logge på uden nøglekort, skal du ændre dette i Netbank under "Adgang og sikkerhed". Glæden var stor og fejringen ligeså, da Den Jyske Sparekasse gik på børsen torsdag formiddag. Microsoft og som tilbyder at løse problemer på din PC. Dette er også forsøg på svindel. Det blev fejret med champagne, flag og konfetti. Her er nogle gode råd: Hvis du modtager en mail eller SMS hvor afsender beder om oplysninger om NemID, koder, kortnummer, cpr-nummer eller andre personlige oplysninger, så er det altid et forsøg på svindel. Petersen, administrerende direktør i Den Jyske Sparekasse, kaldte dagen for den største af sin slags i sparekassens historie. Petersen satte på, da Den Jyske Sparekasse torsdag formiddag debuterede på børsen.Det skete under stor fejring. Hvis målet var den højst mulige aktiekurs, havde vi udskudt noteringen, ligesom andre selskaber har gjort, for det er ikke et særlig godt tidspunkt for aktier. Hvad er rente?. at du nu kan logge på Netbank og se konti samt overføre mellem egne konti uden brug af nøglekort. Petersen, som fastholder, at det vigtigste har været, at de tidligere garanter nu kan få deres penge, hvis de sælger deres aktier.

e-mærket - den danske certificeringsordning for webshops

. Direktionen og bestyrelsen fik æren at at "trykke på knappen" og sætte handlen på børsen i gang torsdag. Du kan også blive ringet op af en person, som udgiver sig for at være support-medarbejder fra f.eks

Kommentarer