Et mindre beløb

Åbent brev fra formand Lars Qvistgaard til folketingskandidaterne Vi skal som samfund igen have høje ambitioner for vores uddannelser.

SMS lån – Lån op til 4000 kr. gratis - LÅN PENGE NU.

. kongres i Wien var grøn økonomi et stort tema. Akademiske indvandrere og efterkommere halter efter på uddannelse og job Analyse og statistik Nyuddannede indvandrere og efterkommere fra universiteterne er dårligere til at komme i arbejde end deres etnisk danske medstuderende. Jordemoderforeningen melder sig ind i Akademikerne Tværgående politiske emner Endnu en faglig organisation skifter hovedorganisation i fagbevægelsen. Manifestoteksten blev vedtaget med enstemmighed. De nyeste tal viser, at der er turbofart på beskæftigelsen, og at hvert andet nye job skabt i Danmark er et akademikerjob. Altså en løsning for alle.

Find dine styrker - tip #3 til arbejdsglæden

. Alternativer til banklån.

Nemme Julelån - Find dine julelån hos Nemme-Lån.dk. Hør hvordan hos professoren lige her!

. Et mindre beløb.

Lån penge hurtigt online i dag. Start med et gratis og.

. Regeringens senioraftale vil skabe mere tryghed Beskæftigelse og arbejdsmarked Regeringen går efter at skabe tryghed for alle seniorer, der har brug for at kunne trække sig tilbage tidligere, fordi de er nedslidte. Og når karrieren er i gang, ender færre med at få en stilling på ledelsesgangen. Det er godt, at der nu er fundet politisk flertal for en løsning, som handler om den enkeltes erhvervsevne frem for hvilket fag, branche og uddannelse, man har. Lad os erstatte omprioritering med opprioritering, få uddannelsesloftet revet ned og fastholde taxameterløftet på humaniora og samfundsvidenskab. Ny statistik: Hvert andet nye job i Danmark går til akademikere Analyse og statistik Akademikerne lancerer nu en ny "Beskæftigelsesindikator" for, hvordan det går på det akademiske arbejdsmarked. Dette er nogle af konklusionerne i en ny undersøgelse fra Hovedorganisationen Akademikerne. Den nye indmeldelse er kommet i stand for at styrke medlemmernes interesser

Kommentarer